Автор
Ива Петрова

Отслабване с космическа скорост - Ребъл Уилсън по трико

Ребъл Уилсън никога не се е срамувала от фигурата си – напротив, тя стана известна именно благодарение на свръхпищните си форми. Актрисата е позната на зрителите от редица комедии, в които играе пухкавелка, забъркваща се в забавни ситуации.

View post on Instagram
 


Въпреки утвърдения си „сценичен образ“, тази година Ребъл реши да промени веднъж и завинаги живота си.

По време на карантината Уилсън заяви, че смята до края на 2020 г. да свали цели 75 килограма. За да не се отметне от думите си, 40-годишната актриса обеща да дава редовно отчет за отслабването си в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


Засега Ребъл води прилежно и активно своя „дневник на отслабването“, който следят над 8 млн. нейни почитатели. Те подкрепят морално звездата и се възхищават на силната ѝ воля.

До момента Уилсън е свалила вече почти 20 кила! По този случай актрисата си позволи да облече прилепнал трикотажен спортен екип в светлосиньо и публикува на 20 юли своя снимка в нов фитнес образ.

View post on Instagram
 


Интернет потребителите я обсипаха с комплименти и ѝ благодариха, че ги мотивира и самите те да се променят. „Забележим напредък, супер!“, „Изглеждаш страхотно! Може би ще се спреш на тези килограми?“, пишат последователите ѝ.

А вие какво мислите? Споделете в коментарите!

Четете още: Топ 12 на звездите в най-лоша спортна форма