Автор
Ева Григорова

Перфектната фигура на Нина Добрев се дължи на тази диета!

Нина Добрев винаги е можела да се похвали с чудесна фигура, но напоследък тя изглежда още по-изваяна. Актрисата качи своя снимка по бански, която буквално остави без дъх всичките ѝ последователи.

View post on Instagram
 

Съвсем наскоро Добрев разкри с какво точно се храни, а хубавата новина е, че менюто ѝ е доста богато и разнообразно.

1. Нина започва деня си с кафе

Актрисата споделя, че обикновено кучето ѝ Маверик я буди рано и винаги има нужда от силно кафе, за да започне деня си.

Обикновено тя си прави едно или две кафета, първото е късо еспресо, а второто нормално. Най-често ги комбинира с бадемово мляко и стевия.

2. Закуската ѝ често включва протеинов шейк

Обичайната закуска на Добрев е протеинов шейк. Ето я и рецептата за него: неподсладено бадемово мляко с ванилия, замразени банани, авокадо, бадемов тахан и шепа зеленолистни. Най-често тя добавя спанак или рукола и колаген на прах.

View post on Instagram
 

3. Нина избягва глутена и млечните продукти

В свои интервюта актрисата често е споделяла, че с години не се е чувствала добре, без да има обяснение за състоянието си. Оказало се, че е чувствителна към глутена и млечните продукти и затова се е наложило да ги изключи от менюто си.
След протеиновия шейк, тя обикновено закусва яйца и безглутенов хляб. Понякога разнообразява менюто си с ябълки с кленов сироп и безглутенови палачинки, които комбинира с боровинки, банани и шоколад.

4. Обикновено обядва салата

Нина разкрива, че любимият ѝ обяд е салата, която най-често включва тиквички, аспержи, лук, домати, авокадо, зеленолистни и дресинг.

View post on Instagram
 

5. Похапва си често през деня

Личният треньор на Нина Добрев я посъветвал да яде на всеки два часа, за да може метаболизмът ѝ да работи активно. Тя послушала съвета му и често похапва малки неща като бадеми и безглутенова гранола.

6. Нина обожава виното

Добрев рядко си позволява да хапва десерти, затова когато иска да се поглези най-често залага на вино от собствения си бранд Fresh Vine Wine.