Тя е сексапилната италианка, която покори сърцето на най-желания ерген на планетата – Джордж Клуни.

Да, Елизабета Каналис, която само преди 2 седмици навърши 32, безспорно е модел и актриса с перфектно тяло.

Ослепителната брюнетка нахлу под прожекторите, хваната за ръката на един от най-палавите плейбои в Холивуд, и покори всички с очарователната си усмивка.

Фината италианка е млада, а атлетичното й тяло прави силно впечатление и тайните за божествената й визия вълнуват много жени.

Диетата

Каналис рядко говори за нея, но обича да казва, че месторождението й – малък град в Сардиния, определя до голяма степен перфектния й външен вид.

Красавицата твърди, че не се лишава от нищо и разнообразието в средиземноморската кухня й помага да поддържа теглото си в границите на идеалното.

Обича пица с много зехтин и типичните италиански колбаси, всякакви видове сирене, паста. Но не отказва и по-екзотични ястия като суши например, както и хубав ню йоркски чийзкейк.

Единствено не обича да експериментира с кухнята на страните от Далечния Изток, защото е твърде пикантна за вкуса й.

Освен това споделя, че се храни бавно и за това се задоволява с малки порции.

Тренировката

Елизабета поддържа страхотния си мускулен тонус с езда. Тя обожава конете и язди от малка, като понякога разходките й доста щури и продължителни.

Другото й любимо физическо занимание е кикбокса, което, освен всичко, много й помага в справянето със стреса. Брюнетката смята, че това е най-добрият начин за освобождаване на натрупаното напрежение.

Рядко ходи на фитнес, и то само, за да тренира с тежести.