Блестящата Кайли Миноуг не е типичен пример за атлетична фигура – австралийката е висока едва 152 сантиметра и не може да се похвали със зашеметяващо дълги крака.

Това обаче в никой случай не й пречи да изглежда изключително добре, броени дни преди да навърши 42 (на 28-ми май).

Певицата, която снима ново видео към All My Lovers, не се притеснява да се появява в оскъдни сценични костюми пред камерата и с къси шорти в ежедневието си.

Диетата

На Кайли приписват какви ли не хранителни режими, но тя самата споделя, че не се лишава прекалено в диетата си.

В няколко различни интервюта в края на миналата година певицата призна, че е луда по средиземноморската кухня, и особено по испанската. Това може би има общо и с гаджето й – Андрес Валенкосо, който също е от Иберийския полуостров.

Поп-дивата избягва опасната комбинация от мазнини и въглехидрати на едно място и не пропуска любимите си плодове и зеленчуци. Иначе изключително много внимава с наситените мазнини, които обикновено се съдържат в големи количества в полуфабрикатите, бързите храни и сладкишите.

Кайли не е супер фен на сладките изкушения, но обожава сладолед.

Тренировката

Преди няколко години стана ясно, че певицата се е подготвяла за турнето с редовни занимания с Power Plate – тренировъчен уред, в който се изполлзва вибрация за въздействие върху мускулите на цялото тяло. Неотдавна такъв уред беше доставен и в лондонския й дом.

Миноуг обаче тренира и с персонален инструктор поне 3-4 пъти седмично във фитнеса, освен това танцува и ходи на кик-бокс. За да се възстанови след изтощителната си програма, тя практикува йога.