Тя е супер секси ангел и се среща с пират. Да, Миранда Кер, която към края на април ще стане на 27, е един от най-чаровните модели на Victoria's Secret.

Австралийката и актьорът Орландо Блум са гаджета от няколко години, но за това време се разделяха около 4 пъти.

Неотдавна Миранда силно се обиди на медии, които я нападнаха за теглото й. Моделът на бельо беше обвинен, че страда от анорексия и има проблеми с теглото.

Госпожица Кер отрече обвиненията категорично, а съвсем наскоро демонстрира и доста тонизирано тяло, което напълно унищожи слуховете за хранително разстройство около нея.

Тя неведнъж заяви, че е отговорна към ролята си на модел за подражание за тийнейджърите и не би поставила здравето си в опасност.

Диетата


Миранда сподели в интервю, че се стреми да се храни здравословно. Тя не вярва в драстични и строги диети, но и никога не е имала проблеми с теглото.

Набляга на органични храни, но не се лишава от някои от любимите си изкушения.

Твърди, че може да издържа дълго без захарни изкушения като шоколад и кексчета, но не и без мазни глезотии като италианска паста с много сос например.

Обикновено закусва обилно, а след това постепенно намалява въглехидратите през деня. Обаче напрегнатата й програма не винаги позволява спазването на подобен режим – Миранда понякога обръща всичко наопаки, осбено ако трябва да работи до късно.

Тренировката


На мнение е, че храненето и упражненията са строго индивидуални и всяка жена трябва да се съобразява със себе си.

Тя самата е заклет фен на йогата и на Пилатес, но обича разнообразието преди всичко. Госпожица Кер обича да казва, че това засилва мотивацията й и й създава допълнително настроение.

Тренира 3-4 пъти седмично по 75 минути за всяка сесия. Редува тренировки с тежести с любимите си групови часове, плуване и бокс. Когато има възможност, кара колело на открито.