Пълна промяна: Ето как Джесика Симпсън отслабна с 45 кг!

По празниците Джесика Симсън качи своя нова снимка, която е реалното доказателство, че звездата е успяла да запази чудесната си фигура вече повече от година.

Певицата позира с коледен гащеризон, с който изглежда чудесно. През годините тя е имала множество проблеми с теглото си и ту отслабваше, ту наддаваше, но по всичко личи, че последният режим, който тя следва, е оказал чудесно влияние върху фигурата й, а днес ние ще ви го представим в пет лесни стъпки.

View post on Instagram
 

През септември 2019 г. Джесика показа как изглежда след като е свалила многото килограми, натрупани по време на третата й бременност. Тогава певицата качи над 45 килограма, с които успя да се раздели едва шест месеца след раждането на Бърди - най-малкото й дете, което днес е почти на 2 годинки.

Симпсън има още две деца от съпруга си Ерик Джонсънм: 8-годишната Максуел и 7-годишният Ейс. “Когато съм бременна качвам изключително много килограми. Този път обаче не очаквах да бъдат чак толкова, това е третото ми дете. Мислех, че съм научила урока си, но явно Господ ме е направил такава - много гладна и бременна” - пошегува се тогава Симпсън.

View post on Instagram
 

Оказва се, че зад драстичното отслабване на певицата стои фитнес инструкторът на звездите Харли Пастернак. Той разкри, че целта му с режима, който е създал за Джесика е бил да въведе малки промени в навиците й, които обаче да започне да спазва дългосрочно, за да може да запази добрите си резултати.

Eто ги и 5-те стъпки, които Симпсън следва по препоръка на своя инструктор:

1. Джесика прави по 14,000 крачки на ден

Пастернак посъветвал своята звездна клиентка да започне с 6,000 крачки на ден, които постепенно да увеличи до 14,000. Инструкторът допълва, че това е дейност, която можем да правим със семейството си или с приятели и която има чудесен ефект върху здравето и теглото ни.

2. Тя яде по три основни ястия и два снака

Симпсън следвала режима на хранене на Харли, който се нарича The Body Reset Diet. Консумира се храна 5 пъти дневно, а на всяко хранене се приемат протеини, фибри и мазнини. Снаковете пък са комбинаци от протеини и фибри. Програмата позволява един ден в седмицата човек да се поглези с любимите си храни.

View post on Instagram
 


3. Джесика не спира да тренира

Певицата тренира три пъти седмично, а всяка тренировка е в рамките на 45 минути. По време на тренировките се редуват сесии за горната част на тялото, за долната, както и за цялото тяло. Упражненията завършват с кардио.

4. Тя стои далеч от технологиите поне за един час

Пастернак разкрива, че загубата на тегло при Джесика Симпсън не се дължи само на промяна в храненето и тренировките, а и в промяна на начина й на живот. Той я посъветвал да стои далеч от телефона си поне един час на ден, както и непосредствено преди лягане, за да може да се наспи качествено.

View post on Instagram
 


5. Симпсън спи поне по 7 часа на денонощие

Качественият сън е един от ключовете за невероятния успех на певицата. В началото на програмата Джесика изпращала всяка вечер имейл на своя треньор, в който споделяла, че е изпълнила всички 5 стъпки, към които той я е насочил. Това я карало да се чувства успяла и й давало стимул да продължи напред .

“Отношението на Джесика също имаше голямо значение. Тя беше много мотивирана и позитивна. Преди казваше, че тялото й не й е принадлежало през последните години. То е създадено, за да дава живот и сега е отново в нейни владения” - споделя Пастернак.