Ребъл Уилсън разкри тайната си! Ето как е свалила цели 30 кг!

Актрисата Ребъл Уилсън разкри, че никога не се е чувствала по-добре и че тайната за свалянето на 30 кг е следването на постоянен режим.

В свое интервю за сп. Shape тя споделя, че дължи пълната си промяна не на сурови тренировки, а на регулярно ходене пеша.

Ребъл допълва, че се е движила с умерена скорост и че ходенето е било ключов елемент в това да се раздели с ненужната подкожна мазнина.

View post on Instagram
 

“Никога досега не бях разглеждала здравословния начин на живот от всички ъгли” - сподели още Уилсън.

“Когато обаче станах на 40 и започнах да обмислям замразяването на яйцеклетки, специалистите ми казаха, че колкото по-здрава съм, толкова по-добре ще премине процесът.” - допълва тя.

Актрисата призна, че понякога я връхлитат тежки емоции, когато се замисли защо по-рано не е отделяла достатъчно внимание на здравето си. “Не бях приоритет сама за себе си и не знаех как да го направя правилно” - казва тя в интервюто.

View post on Instagram
 


Ребъл решила да посети уелнес център в Австрия, където научила подробности за ползите от ходенето пеша с умерена скорост и скоро успяла да го превърне в част от ежедневния си режим. По време на разходките си Уилсън често слуша подкасти, на интересни за нея теми. В края на миналата година тя успя да достигне своето целево тегло, а именно 74 кг.

View post on Instagram
 


Актрисата е въвела и по-здравословна диета в режима си, като акцентът за нея е поставен върху протеините. “Целта ми никога не е била да бъда кльощава. Никога не съм искала да вляза в определен размер дрехи. Поставих си таргета с килограмите, защото ми беше необходима измерима цел”.

“Гордея се, че в момента имам много повече баланс в живота си” - завършва Уилсън.