Автор
Woman.bg

Риана не може да се откаже от шоколадовия сладолед

Въпреки че постоянно полага грижи за фигурата, R&B звездата Риана не може да се откаже от любимия си шоколадов сладолед.

Персоналният треньор на изпълнителката вече се е отказал да се опитва да й забранява да си похапва от леденото изкушение, защото знае, че опитите му ще останат без успех. Той обаче смята, че яденето на сладолед не е толкова фатално за фигурата й, тъй като тя не го прави особено често, а през останалото време гледа да спазва стриктно хранителния си режим.

„Шоколадовият сладолед е любимата й храна. Тя твърдо ми заяви, че се нуждае от него. Аз пък вярвам, че прекалено строгите ограничения водят до провал, затова не я спирам, когато иска да си похапне сладолед”, разкри персоналният треньор на 23-годишната певица.



„През останалото време Риана следва стриктно хранителния си режим и се опитва да се храни здравословно, когато е на турне. Тя обича богатите на протеини храни, маслините и плодовете. Гледа да пие и достатъчно вода”, допълни още той.

Барбадоската звезда неведнъж е разкривала, че поддържа фигурата си и с редовни занимания с бойни изкуства - карате, таекуондо и кунг-фу.