С перфектно тяло над 50? Те доказаха, че е възможно! (снимки)

По традиция холивудските актриси събират погледите на милиони хора по света. Дамите, които решихме днес да ви покажем обаче владеят едно изумително изкуство - те могат да върнат часовника с години назад.

View post on Instagram
 

Звезди като Брук Шийлдс, Лиз Хърли и Ел Макферсън съумяват да изваят перфектни тела, на възраст над 50 години.

Доскоро повечето от нас смятаха, че това е абсолютно невъзможно. С течение на годините обаче все повече дами съумяват да докажат, че с добри хранителни навици и тренировки е наистина реалистично да изглеждаш перфектно и след като прехвърлиш 50-е. Добра новина, нали?

View post on Instagram
 

Ето как актрисата от сериала “Отчаяни съпруги” Тери Хатчър резюмира какво е да бъдеш на 50 г за нея: “Защо се снимах по бански? Това е моята истина и да бъда в 55-годишно тяло за мен е изключително освобождаващо. Най-после успях да открия какво е да се чувстваш удобно в собствената си кожа. Да, може би не всеки ден, но през по-голяма част от времето. Възрастта ти дава възможност да си изясниш целите си и да оценяваш нещата, за които си благодарна. От една страна си на достатъчно години, за да виждаш чудото на живота, а от друга си достатъчно млада, за да можеш да го покажеш".

"Можеш да бъдеш едновременно уязвима и силна. Можеш да прощаваш на другите и на себе си. Имаш желанието да направиш усилията, за да постигнеш дадена цел … или пък не. И това е съвсем в реда на нещата. Най-вече знаеш как да се насладиш на всеки момент. За мен това се изразява в споделянето на радост и позитивизъм, които съм трупала през годините, както с моите успехи, така и чрез моите провали. Искам да повдигна настроението на другите. Затова пускането на моя снимка по бански всъщност е символ на това, че съм отворена към околните, отворена към живота … като по този начин откривам връзки и мое общество. Без филтри, без грим, без ретуш, без негативност”, откровениче още Хатчър.

View post on Instagram