Автор
Woman.bg

С тази напитка Ани Цолова свали 3 кг за седмица

Водещата Ани Цолова топи килограми с домашно приготвена напитка. Чаровната журналистка се е отървала от излишните килца, консумирайки отвара от магданоз.
Екс водещата на сутрешния блок „Здравей, България“ всеки ден приготвя своя еликсир, който ѝ помогна да влезе във форма. Питието се състои от вода, магданоз и лимони. Цолова не крие, че е укрепила имунитета си, пиейки от лечебната отвара.

View post on Instagram
 


Добре е напитката да се приготвя всеки ден и да се консумира директно, а не да престоява в хладилника. Така се запазват витамините и полезните вещества в нея. За да забъркате енергийната бомба, ви е нужна една средно голяма връзка магданоз, която се пасира. Добавят се половин литър вода и сокът от един голям лимон. Всичко това се разбърква добре, до получаване на напълно хомогенна смес и се пие на два пъти по 250 грама. За по-голям ефект напитката се консумира на гладно.

fbpost


„Една приятелка ми каза за рецептата. Лесна е за приготвяне. Оказа се наистина ефективна и най-важното е, че помага не само за регулиране на теглото, но и е страшно здравословна. В дните, когато не тренирам, или по празници, този еликсир ми помага да не кача и грам. А рекордът ми е минус 3 килограма за седмица, при това без да се ограничавам кой знае колко в нормалното си хранене“, сподели преди време Цолова.

fbpost