Галена успя да спечели възхищението на феновете си през последните месеци, като успя да извае страхотно тяло. Фолкдивата демонстрира новите си извивки в най-новия си клип, а сега блести в шоуто "Гласът на България", където е жури.

И въпреки че отдавна не е на 20-годишна, много по-млади от нея момичета могат да завидят за прекрасното ѝ тяло. А как е успяла да го постигне? Още от края на миналата година, когато певицата имаше по-сериозни проблеми с излишните килограми, се говореше, че е минала на безпощадна диета и се е отдала на тежки тренировки във фитнеса. Но дали е успяла да се раздели с нежеланото тегло единствено по този естествен начин? Май не.

View post on Instagram
 

През последните дни се появиха твърдения, че фолкдивата е прибегнала до доста крайни мерки, за да влезе в топ форма за "Гласът на България", а именно - липосукция. Твърди се, че тя е последвала примера на Азис и е отскочила до съседна турция, където в специализирана клиника се е подложила на 4-часова операция за изсмукване на мазнините от талията и бедрата. Това съмнение се появи, след като стана ясно, че Галена не разполага с достатъчно време за чести тренировки, заради натоварения ѝ график.

Запознати твърдят, че певицата е прибегнала към липосукция преди няколко месеца и се е завърнала на родна земя с перфектно тяло. Специалистите обаче я предупредили, че за да запази фигурата си по този начин, трябва да следва хранителен режим. Очевидно фолкдивата се справя отлично с тези указания, тъй като в момента изглежда великолепно.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте как Брук от 'Дързост и красота' съхранява младежкия си вид на 60 г.