Автор
Ева Григорова

Тайната тренировка за божествени ръце на кралица Летисия

Всяка поява на испанската кралица Летисия предизвиква вълна от коментари, голяма част от които са посветени на невероятната форма, в която е кралската особа.

Кралицата е на 49 г. и е майка на 2 пораснали дъщери и въпреки това успява да впечатли целия свят с изумителната си физика.

View post on Instagram
 

Испанските медии съобщават, че особено значение за Летисия има диетата, която следва. Кралицата е един от най-популярните застъпници на средиземноморската диета, чиито отявлен фен е. Освен това тя стриктно следи за захарта, която консумира и се стреми по всякакъв начин да я избягва. Всички знаем, че сладкото подпомага качването на килограми, но Летисия го избягва и понеже се знае, че причинява преждевременно стареене на кожата.

View post on Instagram
 

Как обаче тя поддържа тези страхотни ръце?

Оказва се, че любимото упражнение за трицепс на кралицата е съвсем простичко и дори би могло да се изпълнява у дома. Единственото, от което се нуждаете е … стена. Известно е, че Летисия редовно практикува йога, зумба, спининг и тренира във фитнеса. Наскоро обаче неин приближен разкри пред El Español, че когато я попитат за тайната на ръцете ѝ, тя съветва да се изпълняват упражнения за трицепс на стена.

На всичкото отгоре кралицата тренира с гирички и дори щанги, а освен това прави и TRX упражнения през ден.



Ето и как точно се изпълнява любимото упражнение за божествени ръце на Летисия: Опрете се с ръце на стената, поставете дланите си на ширината на раменете. Сгънете лактите, привеждайки ги към ребрата, доближавайки тялото до стената, като държите торса изправен. Това всъщност е типичното движение за лицева опора, но е изпълнено на стена.