Автор
Woman.bg

Тайните на Виктория Бекъм за перфектна фигура

Тя е изящна, тя е талантлива, тя е Виктория Бекъм. А как красавицата поддържа перфектната си форма? Може да разберете в следващите редове, където обръщаме поглед към хранителния и тренировъчния ѝ режим.

Първото хранене за деня

Виктория Бекъм започва деня си с две лъжици ябълков оцет на гладно, като е категорична, че това е ефикасен трик за засилване на метаболизма и горене на мазнини.

Двете лъжици са последвани от зелено енергийно смути, което включва ябълка, киви, лимон, спанак, броколи и чиа семена, разкри неотдавна дизайнерката в интервю за списание Hello! Около час, след като е изпила смутито си, Вики закусва накиснати житни култури. Може да е овесена каша, а може и да е лимецова, но винаги е съчетана с неподсладено бадемово мляко, сподели самата звездна дама за Women's Health.

View post on Instagram
 

"Да" на чистото хранене

Едва ли ще ви учуди признанието на Вики, че тя яде чисти храни – без транс и наситени мазнини.

"За щастие мога да си позволя да ям чиста и хубава храна и го правя", искрена е тя.

Тъй като тялото ѝ е подложено на силно натоварване през деня, свързано с тренировки и с работни ангажименти, госпожа Бекъм се старае да му осигури нужната му енергия чрез храна, съчетаваща всички необходими нутриенти, споделя самата тя неотдавна.

"Очаквам много от тялото си, затова и му давам много. Храня се добре и може би поради тази причина никога не боледувам", разкрива пош-спайс пред The Times.

На въпрос кои са любимите ѝ храни тя отговаря - броколи, боб и грах, които често съчетава със сьомга.

Признава, че обожава и сушито, което е любимо и на семейството ѝ. Това, от което обаче напълно се е отказала, е млякото и млечните продукти, признава Вики в интервю за Vogue UK.

View post on Instagram
 

Тренировки за шампиони

Денят на Вики започва с един час кардио на гладно. Всеки ден без изключение тя тича по пет километра, след което не се връща да си доспи, а точно в 6.00 започва нейната едночасова силова тренировка с личен инструктор.

След това пош-спайската приготвя закуска за децата си и ги кара на училище, разкрива самата тя пред The Times.

View post on Instagram
 

Физическата активност за деня обаче далеч не привключва с изброеното.

"Преди да отида в офиса, прекарвам още един час във фитнеса. Правя го всеки ден. Много съм дисциплинирана. Няма как да бъде иначе, защото това е единственото време, което имам за мен самата. Тренирам по този начин шест или седем дни от седмицата", споделя Вики в интервю за ELLE UK.

Понякога за разнообразие красавицата посещава и групови спортни занимания, разкриват източници на Vogue UK.

View post on Instagram