Тайните за перфектен външен вид на звездите

30 септември 2009 | 12:18
11840
1
1

Ако си мислите, че звездите дължат перфектните си тела предимно на пластичните хирурзи и познавачите на Фотошоп - грешите. Както и на всички простосмъртни на звездите понякога им се налага да се потят във фитнес-залите и да тичат в тръс.

Джулия Робъртс - "Не обичам джогинга."


"Откакто започнах да се снимам в киното се почувствах длъжна да поддържам здравословния си вид. Затова често започвам деня си с упражнения по йога или пилатес. Обичам да гледам планините през прозореца на дома си в Ню Йорк, докато изпълнявам асаните. Не обичам джогинга, за сметка на това мога с часове да ходя пеша, това е полезно за сърцето и кръвоносните съдове."

Джесика Алба - "Фитнес-залата е камера за мъчения."


"Спортуването трябва да е ежедневно. Ако пропусна два-три дни започвам да се чувствам, сякаш нещо не ми е наред, въпреки че за мен фитнесът си е живо изтезание. Ако не тренирам в зала се разхождам по планините или пък плувам в океана. Активният сексуален живот също влиза във фитнес-програмата ми!"

Актрисата няма милост към себе си, когато се готви за нова роля. Например за да играе в "Град на греха" Джесика изпълнява специална система упражнения, разработена от личния й треньор - 50 подскока, 15 минути на степър, 50 коремни преси и още 10 минути на степъра. Една тренировка включва четири такива цикъла. Програмата е допълнена с кунг-фу и тае-бо.

Скарлет Йохансон - "Упражненията не бива да ви натоварват психически."


"На онези, които държат на удобството, бих препоръчала пътечката за бягане или пък велоергометъра (елиптичен например). Някои треньори биха отхвърлили категорично този съвет. Но си е удобно да се потиш и да четеш вестник същевременно. Според мен твърде суровите изисквания само вредят на тренировката. Въпреки че и разнообразието е хубаво нещо. Когато снимахме "Островът" всеки ден изминавах пеша по 10 километра."

Дженифър Анистън - "Моето решение е йога."


"Животът ми през последните години е като бурна река и ми липсват тишина и спокойствие. Моето решение е йога. Треньорката ми Манди Ингбер не само ми помогна да вляза в добра физическа форма, но и да стана много по-силна отпреди душевно. Тайната на Манди е, че тя не ме кара да заемам разни безумни пози. Освен това Ингбер ме научи самостоятелно да преобразувам емоциите си в телесна енергия."

Тери Хатчър - "Никакви силови тренировки с личен треньор"


"Аз съм много активна жена, някои дори са на мнение, че съм твърде активна. Сигурно благодарение на това не напълнявам. Любимият ми спорт е пилатес. И конната езда, яздя заедно с дъщеря си всеки следобед. И никакви силови тренировки! Смятам, че пилатесът ги замества идеално."

Коментари

1 Мария
  26 септември 2011 | 19:36 отговор
 

Тренировката на Джесика Алба звучи доста добре, ще я изпробвам след като приключа със сегашната програма :)

 

Добави Коментар

Най-четени