Тита разкри как се поддържа във форма по време на пандемия. Оказва се, че изпълнителката запълва свободното си време с тренировки по кикбокс.

„От известно време съм запалена по този спорт. Според мен всеки трябва да се движи и изкарва енергията, която се е насъбрала в него. Имам много добър учител” – разказа тя в студиото на „Събуди се”.

Тита сподели още, че според нея спортът помага на всеки един изпълнител да бъде по-добър при сценичните си изяви.

View post on Instagram
 

„Аз съм много емоционален човек. Както мога да се разгневя много бързо, така и съм много любвеобилна. Обичам да показвам чувствата и емоциите си. Спортът ми помага и на сцената. Благодарение на него не се задъхвам, докато пея и ми дава една добра физическа подготовка, която всеки уважаващ себе си изпълнител, трябва да има” – споделя още певицата.

В последно време Тита предпочита да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

„Аз смятам, че щастието обича тишината. Човек трябва да влиза под светлините на прожекторите, когато има какво да заяви, какво да покаже, с какво да се похвали, а не просто да се появява току така. В най-скоро време, може би още следващия месец, ще може да чуете и видите от мен много нови неща, много различни, много чакани. Нямам търпение да се завърна на тази сцена, да се видя с почитателите и да се забавлявам“ – казва изпълнителката.

View post on Instagram