Автор
Веселина Петрова

Три упражнения за супер визия от треньора Серафим Лазов

Искате да влезете във форма? Искате да изглеждате супер и да се чувствате секси? Отговорът на всичките ви въпроси се крие в едно име – това на Серафим Лазов.

Един от най-добрите треньори у нас. Той е мил, ангажиран, внимателен и наистина много добър в това да ви помогне да заобичате и фитнеса, и тялото си.



До своята 21-ва година Серафим Лазов играе футбол, но заради контузия спира да се занимава активно. По това време е във втори курс в университета и работи в една от най-големите вериги фитнес салони у нас. Занимава се с хора, които тренират за здраве и добра форма. След това става помощник кондиционен треньор на професионални спортисти от различни направления. В момента е кондиционен треньор. Има две бакалавърски степени и една магистърска в областта на физическото възпитание и кондиционната подготовка. Автор е на няколко изследвания и статии по темата.
През годините, в които работи с различни хора, изгражда кондиционни програми, които могат да ви бъдат полезни за здравето и визията.


Казва, че наложената ни карантина не трябва да ни спира да бъдем активни. Напротив. За онези от нас, които работят у дома, най-вероятно седнали пред компютъра, Серафим препоръчва раздвижване на всеки 20-30 минути. Отделете минимум 4-5 минути за движение – с ръцете, усукване, за раменете, гръдния кош. Така ще избегнете дискомфорта. След това можете отново да се върнете към работата.

През деня пък трябва да отделите 20-30 минутки за активен спорт у дома. Важно е да се поизпотите, да вдигнете пулса, за да останете в кондиция, въпреки ограничения начин на живот.


Има три упражнения, с чиято помощ ще можете да стегнете корема и бедрата без да имате нужда от специални уреди. Ще ви трябва само едно килимче, малко място на пода у дома и добро настроение. Вижте съветите на Серафим Лазов във видеото:

Резултатите са гарантирани! Опитайте. И не пропускайте специалните лайфове, които Серафим Лазов прави за всички вас във фейсбук страницата на woman.bg.

Защото лятото наближава и не, карантината няма да бъде добро оправдание, ако не изглеждате добре в любимата си рокля или онзи прекрасен бял панталон, който отдавна искате да облечете...