Автор
Woman.bg

Трите тайни на един супермодел за перфектна визия след 40

Тази усмивка, тези очи, тази гладка кожа и това тяло... О, Абигейл О'Нийл, как може да си на 44 и да си толкова перфектна? Как го правиш?

Австралийската красавица не само че кара 4-то десетилетие на тази земя, но е и майка на три деца. Днес тя е готова да ни издаде тайната на младостта и идеалния външен вид, защото е убедена, че всеки може да изглежда добре, дори и да няма възможността да излезе от вкъщи. И не, съветите не включват тренировки.

Ето кои са навиците, които могат да ви доближат към перфектната визия:

View post on Instagram
 


Студен душ

Всеки ден, след като си вземе горещ душ или вана, Абигейл се облива със силна струя студена вода в продължение на половин минута. Красавицата споделя, че практикува този ритуал вече 30 години и ѝ действа чудесно.

Душът чудо

Това е душ с гореща вода за 3 минути, последван от половинминутен студен душ. Това редуване се повтаря три пъти. Абигейл съветва да си взимате „душа чудо“ веднъж седмично.

Диета, диета, диета...

View post on Instagram
 


Разбира се, че това тяло се поддържа и с диета, при това строга. Австралийката спазва сериозен режим, който включва консумацията на сурови натурални продукти и фрешове, както и протеини като яйца.

Четете още: 1 час в гореща вана се равнява на тежка фитнес тренировка