Автор
Ева Григорова

Цяла чиния с яйца и торта: Ето какво закусва най-тежкият модел в света

Свикнали сме да четем за строгите диети, които спазват световноизвестните дами, за да бъдат в перфектна форма, но днес ще ви разкажем какво хапва най-пълната моделка в света - Тес Холидей.

Всяка снимка, която Тес поства в социалните мрежи, предизвиква стотици коментари, които обикновено са диаметрално противоположни.

Някои смятат, че 36-годишната брюнетка, която с височина 165 см тежи 155 кг, е смел и необикновен човек, който не се притеснява да заяви себе си. Други пък са на мнение, че нейното тегло не е здравословно и е време вече да вземе мерки.

View post on Instagram
 

Припомнете си, че кариерата на plus-size модела започна с това, че американски канал я покани в свой телевизионен проект за борба със затлъстяването. След края на проекта, модните агенции обърнаха внимание на Холидей. Тя имаше късмет, че беше на точното място в точното време. Точно тогава идеологията за позитивното отношение към тялото започна да набира скорост, призовавайки за признаване на уникалността на всеки човек, независимо от цвета на кожата му и неговия външен вид.



Наскоро Тес отново заяви, че няма никакво намерение да отслабва и се чувства чудесно в тялото си. Преди време тя сподели и закуската си, която силно впечатли почитателите ѝ. Оказва се, че Холидей закусва с 9 пълнени яйца, разрязани на половинки и … торта! Някои от коментарите под поста гласяха, че тази закуска е достатъчна за цяло семейство, а други споделиха, че това просто количество храна е твърде голямо и еднообразно.



А вие, как смятате?