Цяла чиния с яйца и торта: Ето какво закусва най-тежкият модел в света

08 май 2022 | 09:56
10549
7
Getty Images/ Instagram
7

Свикнали сме да четем за строгите диети, които спазват световноизвестните дами, за да бъдат в перфектна форма, но днес ще ви разкажем какво хапва най-пълната моделка в света - Тес Холидей.

Всяка снимка, която Тес поства в социалните мрежи, предизвиква стотици коментари, които обикновено са диаметрално противоположни.

Някои смятат, че 36-годишната брюнетка, която с височина 165 см тежи 155 кг, е смел и необикновен човек, който не се притеснява да заяви себе си. Други пък са на мнение, че нейното тегло не е здравословно и е време вече да вземе мерки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@iran.plussize)

Припомнете си, че кариерата на plus-size модела започна с това, че американски канал я покани в свой телевизионен проект за борба със затлъстяването. След края на проекта, модните агенции обърнаха внимание на Холидей. Тя имаше късмет, че беше на точното място в точното време. Точно тогава идеологията за позитивното отношение към тялото започна да набира скорост, призовавайки за признаване на уникалността на всеки човек, независимо от цвета на кожата му и неговия външен вид.Наскоро Тес отново заяви, че няма никакво намерение да отслабва и се чувства чудесно в тялото си. Преди време тя сподели и закуската си, която силно впечатли почитателите ѝ. Оказва се, че Холидей закусва с 9 пълнени яйца, разрязани на половинки и … торта! Някои от коментарите под поста гласяха, че тази закуска е достатъчна за цяло семейство, а други споделиха, че това просто количество храна е твърде голямо и еднообразно.А вие, как смятате?

Още по темата

Коментари

7 Елеонора Тодоров
  11 май 2022 | 12:13 отговор
 

Има нужда от психиатър.

 
6
  10 май 2022 | 10:15 отговор
 

Каква отвратителна свиня!

 
5 Ужас!
  09 май 2022 | 19:52 отговор
 

Изрод, УМРИ, УМРИ!!!!! И свинете от "Woman.bg" също!!!

 
4 Иван
  09 май 2022 | 17:16 отговор
 

Тази жена 1) е болна в чисто медицинския смисъл, 2) е безумно проста, 3) е много гнусна с тази самодоволна физиономия, подпухнали меса и татуировки по половин декар, и 4) е в такова състояние, че изобщо няма да се познае дали и колко е остаряла, когато умре.

 
 
Иван
09 май 2022 | 17:22

А как се ебе такова чудовище, оставям на по-големите специалисти от мен да кажат. Аз лично нямам никаква представа :)))

3
  09 май 2022 | 14:20 отговор
 

Хубаво е човек да се приема и да се харесва, но нейното е прекалено. Тя наистина ще умре от теглото си много преди да успее да остарее.

 
2 hehe
  08 май 2022 | 19:26 отговор
 

същата тази бясно ще плюе по моделите, които са слаби и красиви, че задавали нездравословно стандарти, ама си омита храна за цяла седмица наведнъж...

 
1
  08 май 2022 | 10:48 отговор
 

Аз смятам, че това, което ни показвате е ужасно. Тази жена лъха на болести. Диетата не винаги означава глад, а да се храним със здравословни храни, но това не е диета. Може да ядеш сладко, но приготвено със здравословни продукти.

 

Добави Коментар