Ваня Щерева е от популярните дами, които говорят открито за себе си и всичко, което им се случва в личния живот. Винаги е искрена, неподправена и без бариери може да разкаже дори и най-неудобната история за себе си. И публикацията ѝ в Инстаграм от вчера напълно го доказва, а също така би подействала изключително мотивиращо за всеки от вас, който води битка с килограмите и копнее да дойде денят на победата:

View post on Instagram
 

"По едно време бях загубила смисъла. Единственият източник на щастие ми беше храната. И така, месец след месец тъпчене, един ден се качих в трамвай. Сигурна бях, че широката тениска прикрива корема ми. Обаче момчето скочи от седалката и ми предложи своето място. Отказах, но той: „Седнете, седнете, вие в това положение...“ Първа червена лампа. След Великден тръгнах да излизам, ами нямам какво да облека. Нищо не ми стои добре. Викам си, я тука едно шалваресто трикотажно панталонче. Преди като го обувам – скачам в него. Сега едвам го нахлузвам – клин! Не излязох. Цял следобед плаках. Жестоко депресе. После още седмица си доядох всичките пържени картофи на света, и взех решението. Сега, вие ще кажете, изглеждаш супер, не се прави. Точно така – правя се, само че се правя, че изглеждам супер. Всички си публикуваме снимките, на които най-много се харесваме. Пък и аз знам как да застана, че да изглеждам слаба. И приятелите, дето ме снимат, знаят да хванат подходящия ъгъл. Понякога, ако се харесвам в лице, пък тялото зле, има си програми, знаете, обирам оттук – оттам.

View post on Instagram
 

Суетата ми е вповече, да. И понеже това е неизкореним факт, реших да се обадя на Ангелос и да подновя тренировките си по кросфит. Той ми състави и хранителен режим. Спазвам стриктно. Имах само един чийт-дей, че племенницата женихме, ама и на сватбата не прекалих. 10 дни изминаха от началото на битката за новото ми „Аз“. 5 килограма надолу. Радвам му се на това моето тяло, как слуша, как не ми се опъва... Но мозъкът е по-важен, решението, целта. Днес бях много недоспала, супер ми беше зле, на косъм бях да се обадя и да кажа, че няма да отида на тренировка. Ама ми беше неудобно от треньора и отидох. Толкова не съжалявам, така се радвам на кантара, който всеки ден сочи по-ниски цифри... Та защо ви го разказвам това? Е така, фукам се, че побеждавам себе си, баничките и пържените картофи. Много ми е щастливо от тази битка и все по-силна спортна злоба ме тресе. И се кефя, че пускам снимки без обработка, точно така, както Ангелос днес ме е заснел в залата – умрело куче. На снимките ясно се вижда как вече не съм толкова „бременна“. Благодаря ти, тренер, че ме юркаш така. Без теб не бих се справила."

Четете още: Камелия си има СПА за 10 бона, вижте го!