Виктория Бекъм и Роби Уилямс съобщиха, че са се натровили с риба, след като са следвали диета богата на рибни деликатеси.

Ние се питаме какво остава за обикновените хора и колко всъщност е влошено качеството на рибата, която всички консумираме?

Виктория Бекъм сподели с феновете си, че се е наложило да промени диетата си, след като установила, че в организма й има твърде високи нива на живак.

Половинката на Дейвид Бекъм разкри, че в момента хапва повече сьомга и избягва риба тон и риба меч, които доказано съдържат метилживак, признат за мощен невротоксин.

Живакът се натрупва в рибата, ракообразни животни и животни, които ядат риба. Твърде много живак в организма може да доведе до увреждане на мозъка, сърцето, бъбреците, белите дробове и имунната система на човек.

Певицата е потърсила лекарска помощ, след като се е почувствала зле. Изследванията показали, че нивото на токсина в организма ѝ надхвърля пределно допустимото и медиците са направили прочистване на черния дроб.

Разкритието на Виктория Бекъм идва една седмица след признанието на Роби Уилямс, че почти е умрял от натравяне с живак и арсен, след като следвал диета богата на риба.

Певецът сподели, че си е направил изследвания, след като съпругата му Айда Фийлд настояла той да се прегледа. Уилямс е на мнение, че по този начин любимата му е спасила живота.

"Ядях риба два пъти на ден и имах най-високите нива на живак и арсен в кръвта, които лекарят ми беше виждал." - разкри изпълнителят.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.