Вижте чудодейната детоксикираща отвара на Карли Клос

Всеки модел с перфектно тяло си има своите малки тайни, за да бъде винаги във форма, а ние с интерес научаваме нови трикчета от тях. Карли Клос определено е от красавиците, на чиято физика се възхищаваме и затова решихме днес да ви споделим какво разбрахме за нейния режим, благодарение на който тя е все така безупречна.

View post on Instagram
 

Като оставим настрана факта, че Карли се радва на добри гени и се поддържа с редовни тренировки, красавицата е изключително внимателна към менюто си. Всеки ден в него задължително присъстват фибри, протеини и полезни мазнини. В "превод": плодове и зеленчуци, яйца, месо, риба, бобови изделия и ядки. Карли си пада и по смутитата и редовно си ги приготвя за закуска. Тя залага и на леки междинни хранения, които най-често включват сурови ядки.



Моделът си позволява и по-калорични изкушения, но е на принципа те да не заемат повече от 20% от менюто ѝ. Разбира се, избягва и редовната консумация на алкохол, но когато се случи да изпие няколко чаши концентрат, задължително се хидратира добре с вода.

Карли си има и вълшебна отвара за вечерите, в които е прекалила с алкохола или с храната. Тя съдържа ябълков оцет, лимонов сок, джинджифил и малко масло от куркума. Благодарение на тази чудодейна напитка, тя успява бързо да пречисти тялото си и да възвърне формата си.

Четете още: Защо да заложите на пилатес още от утре!