Вижте как Брук от 'Дързост и красота' съхранява младежкия си вид на 60 г.

28 септември 2021 | 13:40
10410
3
Инстаграм, Фейсбук
3

Актрисата Катрин Кели Ланг, която познаваме като Брук от сериала "Дързост и красота", споделя своите тайни за добра форма. Само преди дни тя отпразнува своя 60-годишен юбилей.

Катрин има изключително натоварено ежедневие - снима 10 предавания седмично, има модна линия, грижи се за семейство и 2 деца и твърди, че никога не спи по по-малко от 7 часа в денонощие.

 

Как тогава успява да изглежда толкова добре? Благодарение на витамините. Актрисата признава, че е пристрастена към тях. А външния си вид дължи на витамин С - приема го както вътрешно, така и външно.

Избира продукти за лице и тяло с витамин С, без значение от марката на производителя. Освен това си набавя още витамини D, B и A, рибено масло за здравето на мозъка и подобряване на паметта, магнезий против мускулни крампи и ставни болести.Катрин не обича диетите, но не яде храни с глутен. Обожава да кара велосипед. И напоследък го прави все по-често. Другата и` страст са конете.

Още по темата

Коментари

3
  26 октомври 2021 | 17:07 отговор
 

За какви 2 деца се грижи? Ако е на 60 години? За две внучета искате да кажете, предполагам, но при условие, че си имат родители, едва ли разчитат твърде много на нея.

 
2 Илияна
  29 септември 2021 | 23:52 отговор
 

Забравихте да пишете и че е бивша балерина и ежедневно си прави загрявката (ексзерсис ) от балета

 
1
  28 септември 2021 | 23:03 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени