Тази година ни носи само изненади. И добри, и лоши, но тази е от първите. Спомняте ли си скандалното, малко момиченце на Ози Озбърн и съпругата му Шарън със закръглени бузки, намръщено лице и скандална прическа? Знаете ли, че от тази визия днес няма нито спомен?

Кели Озбърн винаги е била от звездните бунтари, за които визията уж не е от значение, но явно дъщерята на легендарния певец е решила все пак да се вмести в критериите за красота и сега е готова да блесне пред света абсолютно неузнаваема. Очевидно тя е успяла да се раздели с десетки килограми, а една от последните снимки, които сподели в социалните мрежи, предизвика истински фурор.

View post on Instagram
 


Подобно на Адел, Кели в момента е чувствително отслабнала и това най-много си личи по лицето ѝ. Бузите напълно са се стопили и вместо сладко закръглено лице, г-ца Озбърн се хвали с прекрасно изразени скули. Разбира се, тя не изневерява на стила си и е с доста силен грим, който сякаш подчертава огромната промяна във вида ѝ.

Дори самите фенове на Кели я определят като неузнаваема и са шокирани от днешната ѝ визия, тъй като тя никога никъде не е споменавала, че е предприела мерки за отслабване. В момента Озбърн е подложена на строг тренировъчен режим, а най-голямата промяна е настъпила, когато е преосмислила менюто си.

Самата Кели признава, че е решила да промени живота си напълно, вместо да спазва временна диета. В момента тя се храни с продукти на растителна основа и не вкусва месо, мляко, яйца и други храни от животински произход. Към днешна дата Кели Озбърн е успяла да се раздели с цели 25 кг.

View post on Instagram
 


Четете още: Свалете 7 кг с японската диета чудо