Вижте Парадоксалната диета, с която Кели Кларксън стопи 16 кг

Хайде, момичета, време е да спрем с извиненията и да се връщаме във форма. Ама този път наистина! За тази цел днес ще ви представим една диета, която определено не е за всекиго, но ако успеете да я издържите, можете да постигнете невероятен резултат, както направи певицата Кели Кларксън. Благодарение на този режим, звездната дама се раздели с цели 16 кг!

Известно е, че във всяка диета има забрани. Но чували ли сте за такава, която напълно изключва нахута, боба и зелените салати? Ако не сте, значи просто не знаете за Парадоксалната диета, известна още като режима на Гъндри, който е нейният създател.

Основното правило е да зачеркнете храните, които съдържат лектини или растителните протеини. Смята се, че те възпрепятстват обработката в стомаха и могат да доведат до възпаление и съответно възпрепятстват така желаното отслабване. Тази диета изключва напълно и продуктите, съдържащи глутен.

Няма да ви лъжем, списъкът със забранени храни при Парадоксалната диета не е малък. За сметка на това обаче, резултатът няма да закъснее. Също така е препоръчителна за тези от вас, които страдат от проблеми с щитовидната жлеза.

Кели Кларксън преди

Кели Кларксън сега

Лектините се съдържат в следните храни:

Фасул и всякакви бобови растения, соя и ядки

Домати, картофи и патладжани

Яйца и мляко

Зърнени храни, най-вече киноа и кафяв ориз

Създателят на диетата, Стивън Гундри, съветва да заместите млечните продукти от животински произход с растителни (например кокосово мляко). А зеленчуците, които можете да консумирате са моркови, броколи, брюкселско зеле и карфьол.

Тази диета, както и всички останали, изключва напълно тестените и сладки изделия, кафето и подправките.

Разбира се, не забравяйте и че е необходимо да се движите, за да може усилията ви да имат възможно най-добър ефект.

Четете още: Ето я диетата на Дженифър Анистън, с която тя изглежда перфектно и на 51