Автор
Woman.bg

Вижте резултатът от веган диетата на Джей Ло

Диетите са истинско изпитание за силата на волята на всяка жена (и все повече мъже).

Съвсем наскоро Дженифър Лопес премина в отбора на известните личности, които преминаха на веган диета. Звездата признава, че й е много трудно да кара без масло и месо.

Нека ви припомним, че 44-годишната майка на две деца преди време беше направила един вегетариански опит, но за съжаление не издържа на предизвикателството. Сега Лопес е готова да измени радикално диетата си, което доведе до доста успешен резултат.

* Дженифър на наградите "Billboard"

Снимките, на които попаднахме, са от последната й изява на музикалното събитие „Power 106's PowerHouse“ в Анахайм, Калифорния, където секси дивата демонстрира перфектни задни части и стегнато тяло.

Неотдавна Бионсе и съпругът й станаха вегани за 22 дни и този режим на хранене им се отрази чудесно. Дженифър Лопес уверява, че ще се опита да се храни по този начин значително по-дълго време.

Латината е известна със сексапилните си задни части:

Четете още: Джей Ло стана веган

Все повече хора се подлагат на веганска диета за няколко седмици всяка година, за да „изчистят“ тялото си.

Две от ползите на веган диетата са:

Повече енергия


Веган храната съдържа много малко мазнини и огромна доза фибри, а по-малко тежката храна се обработва по-лесно от организма, така че той губи по-малко енергия за нейната обработка. Много хора смятат, че веган храната ги прави по-издръжливи по време на тренировка, поддържа енергията за по-дълго време и подобрява съня с натурална сила.

* Бионсе и Джей Зи

Оформя фигурата

Консумацията на балансирана веганска храна може да ви помогне да оформите фигурата си, да се отървете от мазнините в някои зони от нея и да регулирате чревната перисталтика, което изхвърля отровите от тялото.

Според експерти тайната на веган диетата не е в ограничаването на храната, а в нейното качество, тъй като редуцирате празните калории и осигурявате на тялото си повече фибри и полезни съставки.

Четете още: Медът помага при отслабване

Дженифър Лопес е намерила вариант да разнообразява менюто си с вегански хот дог, сладолед, кашкавал и дори веганска майонеза.

Звездата се радва на отлична за възрастта си фигура. Вечната младост очевидно й е цел, сигурно затова и мъжете край нея са с няколко години по-млади от нея. Джей Ло има връзка с Каспър Смарт, който е на 27 години.

ВИДЕО: