Признай си – колко пъти си казваш „Отивам на фитнес, сериозно!” и го правиш наистина?

И, не, не се оправдавай с това, че упражненията в залата са ти скучни или, че не можеш да си направиш сешоар след това, защото открихме идеалното място за приятно влизане във форма – 2Fit by Boevski.

Новият комплекс с вече утвърдената марка Боевски предлага толкова разнообразни занимания, че и най-капризната мацка ще остане доволна.

Той заема площ от 1600 кв. м и се намира в The Mall на бул. Цариградско шосе 115 (вход през паркинга или откъм офис-сградата на Vivatel).

Ние лично си падаме по упражненията с тежести, обаче определено се запалихме и по груповите занимания в залата.

Тя разполага с отделно помещение за спининг с енергизираща диско-атмосфера, благодарение на цветните лазери и професионалното озвучаване. Максималният брой посетители в група е 20, което означава достатъчно свободно пространство и въздух за всички.

По-интересното обаче е, че в залата за аеробика, която със своите 300 кв. м площ е сред най-големите в България, можеш да пробваш часовете по зумба или босу.

Такива занимания се правят за първи път в София, а след като лично ги проверим, ще ти споделим опита си от тях.

Ако предпочиташ класически тренировки, винаги можеш да се присъединиш към различните групи по йога, тае-бо и др.

Помещението с Fitvibe-тренажори, които въздействат върху мускулния тонус на цялото тяло, ще ти хареса, ако прекарваш по 8 часа ежедневно в седнало положение.

Fitvibe е система, която използва вибрации, за да натоварва различни мускулни групи едновременно. Тренировката с нея е лесна и най-вече бърза – дори 20 минути дневно са достатъчни, за да усетиш разликата. Повече информация очаквай скоро.

В 2Fit by Boevski има и просторна боксова зала с добри треньори, които могат доста да те раздвижат.

Самият фитнес пък предлага всички необходими уреди, за да стегнеш всяко мускулче по тялото си.

10-те пътеки и останалите 11 кардио уреда ще те оставят без дъх. И без излишни мазнини по „горещите зони” на цялото ти тяло.

Хубавото е, че в залата винаги разполагаш с персонален инструктор, който да ти помогне както с тренировките, така и с хранителния режим.

Като бонус при всяко посещение получаваш достъп и до релакс-зоната, която включва парна баня, сауна и леден душ.

Когато имаш нужда от специално отношение, винаги можеш да се поглезиш с масаж, а след уморителна тренировка във фризьорския салон са готови да се погрижат за перфектната ти визия с нова прическа или просто със сешоар.

Там, разбира се, предлагат и разнообразна гама козметични процедури, за да не липсва нито един елемент от формулата за красота, която следваш.

Сега можеш да направиш една бърза видео-обиколка на целия спортен център:

А ние ще се възползваме максимално от страхотния комплекс и скоро започваме да ти представяме най-интересните неща от него в снимки и видео. Нека подготовката за лятната ваканция започне сега!