До всички дами, които цял живот водят тежка битка с килограмите: има начин! Веднъж завинаги ще се отървете от излишното тегло, ако послушате единствения ни съвет. И не, няма да се налага да гладувате, а просто да добавите един чудотворен плод, който познавате много, много добре. Включете го в менюто си и само след дни ще разберете, че всички диети до този момент са били напълно излишни. А на всичкото отгоре е вкусен и засищащ.

Дами и господа – Авокадото! Можете да го консумирате, по което време на деня желаете. Можете да си направите чудесна закуска, вечеря, сандвич за между храненията и дори да го нарежете в салата. Препоръчително е да избирате по-узрял плод с мека консистенция, но дори и да е твърдо авокадото, няма да направите грешка. Любопитното е, че можете да го приравните и към плодовете, и към зеленчуците и да правите различни сладки и солени съчетания с него.



То е богато на витамини и полезни вещества и съдържа количеството мазнини, от което се нуждаете. Определено ще ви помогне да се чувствате сити и в същото време да сваляте сантиметри от талията. А споменахме ли, че има прекрасен ефект върху сърдечно-съдовата система? Това се случва, благодарение на олеиновата киселина, както и на омега-6 мастните киселини. Авокадото съдържа минимално количество захар и много повече фибри и протеин. То е мечтаната храна за вас!



Хапвайте авокадо и не след дълго ще се любувате на плоско коремче и отличен метаболизъм. Да не забравяме и че ако ви остане повече от плода и не възнамерявате да го доизядете, можете да си направите маска на лицето. Има уникално въздействие върху кожата. Ние отиваме да си купим от вълшебния плод, а вие?

Четете още: Тя отслабна с 44 килограма, отказвайки се само от една храна