Бясната Мариана Попова: Ние сме сган, която вари ракия и пука туршия насред свинарниците

Мариана Попова е от звездните дами, които заявяват позицията си по всякакви обществени въпроси смело и категорично. Понякога обаче езикът ѝ е остър, а определенията, които използва - доста тежки.

Такъв е случаят с една от последните ѝ публикации във Фейсбук, където певицата сподели яростта си към всички, които се отнасят агрресивно с животните. Тя публикува снимка на двете кучета, които е приютила и за които се грижи с безкрайна любов, а до нея е написала гневно обръщение:

От една седмица гледам, чета и не мога да повярвам, какво се случва с животните в България.... Каква Европа?! Какви...

Публикувахте от Mariana Popova в Вторник, 13 октомври 2020 г.

"От една седмица гледам, чета и не мога да повярвам, какво се случва с животните в България.... Каква Европа?! Какви ценности?! Стреляни, тровени, газени, измъчвани!!!!! Ние сме сган, която вари ракия и пука туршии насред свинарниците, в които живее! Каквото е отвън това е и отвътре. И ако ще господ да дойде да ни управлява просто ние си не ставаме".

Има ли някой от приятелите ми, който се интересува от безплатен полет с хеликоптер за 4 души? Все още търся още 2 души,...

Публикувахте от Mariana Popova в Понеделник, 12 октомври 2020 г.

Очевидно певицата е крайно възмутена от факта, че всеки може да упражнява насилие над животните без никакви съществени последствия и че нито едно управление няма да може да въведе ситуацията в ред, докато ние самите не се променим.

Четете още: Рачков брои 2 бона за куче на новата си изгора