Дженифър Анистън показа новия член на семейството си (Видео)

Дженифър Анистън разтопи сърцата на феновете си с последното си видео, което публикува на Инстаграм профила си в неделя.

Главният герой в клипчето е малко, очарователно, спящо кученце - най-новото попълнение към семейното войнство на актрисата.

View post on Instagram
 


"Здравейте! Бих искала да ви представя най-новия член на нашата фамилия… Това е (много умореният) лорд Честърфийлд. Веднага ми открадна сърцето", споделя 51-годишната звезда от сериала The Morning Show.

"ОГРОМНО благодаря на организацията The Wagmor Pet Hotel & Spa за невероятната работа, която върши. Благодарни сме, че полагате толкова големи грижи за спасяването на животните и постоянните домове, които им намирате", допълва Анистън.

Актрисата е заснела спящото кученце с лакомство в устата, докато то сладко спи по гръб, показвайки розовото си коремче. "Честърфийлд. Заспал си с кокал в устата?", пита Анистън, докато се приближава до четириногия си приятел. "Мисля, че да", заключава тя.

Дженифър Анистън е известна с огромната си любов към кучетата, а лорд Честърфийлд е поредният любимец на актрисата, присъединил се към останалите домашни любимци на Дженифър, сред които са шнауцерът Клайд и питбулът Софи. Звездата от култовия сериал "Приятели" често споделя фотоси и видеа с тях социалните мрежи. Тя дори се снима с Клайд през март, призовавайки сънародниците си да гласуват на предстоящите президентски избори в САЩ.

View post on Instagram
 

Припомняме, че през 2015 г. Анистън каза на Allure, че не харесва тормоза, който хората оказват върху нея и върху жените, които нямат деца - "че сте се провалили като жена, защото не сте родили. Не мисля, че е честно. Може да нямате дете, което е да излезло от вагината ви, но това не означава, че не се отнасяте майчински - към кучетата, приятелите, децата на приятелите."

Анистън не крие, че за нея домашните ѝ любимци са като "малчуганите в семейството". Когато говори за тях, тя често ги нарича "моите деца". "Когато трябваше да бъдем евакуирани през декември заради горските пожари, взех кучетата си, бельо, четка за зъби и няколко дрехи. Просто ме изведете с кучетата ми оттук. Те са моите деца!", каза Анистън пред InStyle през 2017 г., с което разбуни духовете на обществото и предизвика противоречиви мнения по въпроса за кучетата и децата.

View post on Instagram
 

Четете още: Рачков брои 2 бона за куче на новата си изгора