Автор
Woman.bg

Любимците на звездите, или защо искам да съм на мястото на кучето на Де Ниро

Няма по-облагодетелствани същества на тази земя от домашните любимци на звездите. Много от тях са ревностни защитници на правата на животните, а тези, които имат късмета да намерят специално място в сърцето им, са истински галеници на съдбата. Днес решихме да ви покажем кои са животинките, без които звездите не отиват никъде и в какъв лукс живеят те, особено по време на дълги пътешествия.

Робърт Де Ниро обожава малкия си приятел Скорсезе, ето защо не е изненадващо да го видим в самолета в неговата пухкава компания.

View post on Instagram
 


Тейлър Суифт е страстен почитател на котките и няма фен на певицата, който да не е наясно с този факт. Тя неведнъж е казвала, че домът ѝ е там, където са котките ѝ. На тази снимка Тейлър пътува с мъркащата си любимка Мередит Грей.

View post on Instagram
 


Френските булдози на Криси Тейгън винаги имат специално място в самолета, с който тя и любимият ѝ Джон Леджънд пътуват.

View post on Instagram
 


Кучето на Опра носи името Люк и също обожава да пътува в първа класа, а тя го глези с целувки и прегръдки.

View post on Instagram
 


Лейди Гага винаги знае как да направи впечатление още с появата си. Същото можем да кажем и за кучето ѝ Азия, което се вози комфортно в изискана черна лимузина.

View post on Instagram
 


Парис Хилтън е превърнала носенето на домашния си любимец под мишница в запазена марка. Не само по бляскави събития, но и на дълги полети блондинката винаги е съпроводена от своето чихуахуа, наречено Даймънд Бейби.



Ариана Гранде също обикаля света със своя животински антураж. Кучето ѝ Тулуза я съпровожда буквално навсякъде – от бекстейджа до далечни дестинации.

View post on Instagram
 


Лейди Гага има още един чаровен булдог, който носи името Густав и никак не се страхува да лети с частния ѝ самолет.

View post on Instagram
 


За Джесика Частейн всеки полет е много по-уютен и приятен, когато е споделен с любимия ѝ Чаплин.

View post on Instagram
 


Линдзи Вон е от най-страстните защитници на правата на животните, но повече от всичко обича трите си кучета, без които не отива никъде.

View post on Instagram
 


Кейти Пери притежава може би най-къдравия и очарователен домашен любимец. Кучето ѝ Нъгет винаги е до нея, дори докато тя снима видеата си.

View post on Instagram
 


Глен Клоуз също е от звездите, които държат на животинките си. Ето защо кучето ѝ Пип е с нея и по време на пътувания, и на филмовата площадка.

View post on Instagram
 


Любимото куче на Емили Ратайковски носи името Коломбо и колкото и голямо да е то, тя споделя, че той винаги ще бъде „нейното бебе“.

View post on Instagram
 


Четете още: Голдън ретривър спаси стопанката си от коронавирусa