Никой не може да повдигне настроението на човека по-категорично от домашния любимец и по-специално от най-верния му приятел - кучето. Повечето четириноги пухкави животинки имат цял набор от номера и трикове, с които могат да ви усмихнат и в най-напрегнатия ден.

Дали ще подскача и тича като ви види, или просто ще се опита да оближе лицето ви, кучето има една единствена цел и тя е да ви зарадва. Да ви покаже, че вие сте най-важното същество за него и обича да си играе с вас. Има обаче някои кучета, които стигат по-далеч в уменията си. Чували ли сте за Оскар? Той може и да пее!

Очарователният 3-годишен голдън ретривър доби световна популярност, след като стопанката му го заведе на конкурса Америка търси талант. Тя открила дарбата на домашния си любимец, докато свирела на пиано у дома. Оказа се, че Оскар можел да пее чудесно (за куче) и да интонира правилно.

След като гордата стопанка успя да подтикне любимото си куче да покаже заложбите си, публиката и журито бе във възторг от чутото и видяното. Дори и най-големият критик Саймън Кауел аплодира чаровния Оскар и призна таланта му.

Четете още: За кучетата и хората: Защо отглеждаме животни и се забавляваме, като ги караме да се избиват