Запознайте се с Ерис - кучето с най-дългия нос в света, което взриви интернет (Снимки и видео)

03 юни 2020 | 10:36
1948
0
Снимки: Instagram
0

Очарователен питомец от породата руска хрътка се сдоби с невероятен брой последователи заради удивително дългия си нос.

Кучето е собственост на 27-годишната американка Лили Камбурян, която има блог в Инстаграм, посветен на любимия си домашен любимец - Ерис.


Стопанката на хрътката приютява кучето преди 2 години, когато то е още кутре. Тогава нищо не издава, че у Ерис има нещо необичайно.

Но... докато косматата красавица расте на ръст, расте и... нейната муцунка! До момента, в който великолепният ѝ обонятелен орган не стига до впечатляващите 31 сантиметра! Нос за чудо и приказ, на който и самият Сирано дьо Бержерак би завидял.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All the little flowers are in bloom and I’m in love with the late spring- I think Eris is too.

A post shared by Eris The Borzoi (@eriszoi) on


Лили е убедена, че нейният питомец спокойно може да бъде наречен горд притежател най-дългия нос в света сред кучетата."Когато разхождам Ерис навън, често ни спират минувачи, питайки ме за породата, тъй като външният вид на кучето е наистина уникален и необичаен", споделя стопанката на хрътката. Умората от непрекъснатото внимание и любопитство на хората към любимеца ѝ обаче принуждава Лили да търси по-спокойни и по-малко населени кътчета за разходка.


"Дългият нос на Ерис е истински дар за нея. Благодарение на дължината му тя успява да си набави с лекота всичко, каквото си пожелае – да си открадне любимото лакомство от масата, да си извади изтърколилата се под дивана играчка или да си просто да си мушне носа между тясната ограда“, разказва още Лили, която шеговито я нарича "Мадам Ерис Овърбайт, кралица на носовете".

 

Четете още: Как всъщност ви вижда котката ви

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени