Автор
Ева Григорова

Жесток хит в българския Инстаграм - прасе стана тотална звезда, питат собствениците кога ще го готвят

Минипрасе на име Жан Ралфио е една от изгряващитe звезди на Инстаграм. Животинчето, което вече има хиляди фенове, не споделя участта на повечето си събратя, които традиционно имат проблеми по Коледа, а напротив - радва се на охолен и щастлив живот. Жан-Ралфио ходи на разходка, къпят го веднъж на две седмици, подлага се на козметични процедури. Домашният любимец е добре обгрижен и нищо не му липсва - има си дрешки, шапки, аксесоари, игри. За всеки празник е тематично облечен.

View post on Instagram
 

Колкото и необичайно да звучи, Жан-Ралфио, спазва строга диета. Стопаните му Нина и Иван внимават много какво му дават да яде, защото прасенцето е склонно към напълняване. Те обясняват, че ако не се храни с леки храни, може да достигне до 150 кг. Двамата смятат, че Жан-Ралфио е първото и може би единствено прасе в България с профил в Инстаграм - той има цели 6 000 последователи.

View post on Instagram
 

"Нямаме амбиции той да е инфлуенсър, просто искаме да го покажем на повече хора", споделя Иван. Приятелката му Нина също настоява, че профилът му в социалната мрежа не цели печалба.

Прасенцето е истинска сензация, когато излезе навън, а един от най-честите въпроси, които получават стопаните му, е дали ще готвят и кога, споделят Нина и Иван пред Нова телевизия.

View post on Instagram