Автор
Ева Лъчезарова

Rexona те предизвиква: Движи се повече и спечели награди!

Топлите дни тази година ни изненадаха с това, че … все още сме в очакване те да настъпят. След необичайната година, която преживяхме всички, нямахме търпение да дойде месец юни, който обаче се превърна в поредната изненада и започнахме да се надпреварваме, вместо със слънцето, с изненадващи превалявания.

Ние обаче сме настроени повече от позитивно и заедно с нашите приятели от Rexona вярваме, че най-хубавото време от годината тепърва предстои. Именно затова решихме да отпразнуваме заедно настъпването на астрономическото лято тази седмица със старта на най-новия ни блог - “Движи се повече”. В рамките на един месец в него ще откриете вдъхновение за колоездачни маршрути, нови приключения и дестинации, които ще превърнат идващото лято в незабравим момент от живота ви.



Добрите новини обаче не свършват до тук. До края на месец юли ще имате възможност да се включите в най-новата игра на Rexona и да спечелите велосиед или ваучер на стойност 50 лв. Единственото, което е необходимо да направите, за да участвате за награда, е да закупите 2 продукта Rexona и да регистрирате кода от касовата бележка, чрез безплатен SMS на номер 108009.

Признаваме си, че изборът е труден, защото всички продукти от гамата на Rexona си заслужават, но ще ви споделим на кои два се спряхме ние. От дамската серия си харесахме Sexy Bouquet, който е съчетал в себе си аромата на свежи цветя и безкомпромисната 48-часова защита на Rexona. От мъжката серия пък подбрахме Cobalt dry с аромат на билки и кедър, който също осигурява 48-часова защита на притежателя си.

Усмихнете се, момичета! Най-хубавото предстои!

(в материала има продуктово позициониране)