Ти си в разцвета на 20-те си години и смяташ, че красотата и младостта ще продължат една ли не вечно. Правилно, стига да се погрижиш за това още сега.

Чудиш се как и откъде да започнеш. Ние ще ти помогнем с процедурите, които са подходящи, преди да навършиш 30.

Хидратация
Никога не е прекалено рано или прекалено късно за хидратация. На практика красива може да бъде само хидратираната кожа. Освен задължителния хидратиращ крем, който трябва да се ползва от 18 години нататък, има и съответни терапии, при които с масаж в кожата на лицето се въвеждат различни продукти.

Манипулацията се извършва от козметолог, напълно безопасна е и ефектът се вижда веднага - кожата става еластична, блестяща и жизнена. Все пак ти препоръчваме да се довериш на препоръчан специалист, защото е важно той да избере правилните за теб продукти.

Пилинг с алфа-хидрокси киселини
Това могат да са млечна или плодови киселини. Пилингът е изключително лек и много подходящ за млада кожа. При него се заличават пигментации и белези от акне, премахват се мъртвите клетки, кожата се ревитализира.


Мезотерапия
Много хора я смятат за процедура, която се прави след 30-ата година, но ние сме длъжни да кажем, че колкото по-рано започнеш, толкова по-добре. Мезотерапията представлява въвеждане на активни съставки в кожата чрез инжектиране. За различните възрасти и проблеми има различни съставки - витамини, аминокиселини, хиалуронова киселина и т.н.


Лек лазер
Препоръчваме го в случаите, когато има белези от акне или сериозни пигментации. Fraxel е добро решение в този случай, защото за разлика от повечето лазери, той е по-щадящ и времето за възстановяване е сведено до минимум. Освен че заличава белези и петна, като бонус получаваш и по-млада кожа, защото стимулира производството на колаген.