Автор
Цвета Герчева

Неделно предизвикателство за плоско коремче: да потичаме в парка с Nike+ run club

Есен е и времето навън вече е наистина перфектно за сутрешно бягане. Нито е много топло, нито е прекалено хладно, температурата е идеална за всички, които искат да се включат в неделния Nike+ Run club. ( Изтеглете си приложението за бягане от тук ).

Според специалистите именно бягането е онази активност, която освен че тонизира и раздвижва цялото тяло, ни помага най-много и в битката за по-тънка талия. И понеже е време да оставим ленените панталони и мини роклите да почиват в гардероба за следващия сезон, има голяма опасност да дойде онзи сюблимен момент, в който ще сложим по-плътните есенни джинси, ще ги усетим леко тесни и ще си кажем "О, по-слаба ли съм била миналата зима. Не е възможно!".

А хармоничното тяло изобщо не е мисия невъзможна - изиква се просто малко време, желание и чифт добри обувки за бягане. И да си навиете алармата за ставане сутрин.

Можете да започнете още тази неделя - в 8.45 пред паметника с птиците в Южния парк в София. Ентусиастите от Nike+ Run club се събират там всяка неделя, за да потичат заедно. И никога не пропускат загрявката.

Миналият уикенд се разкършихме със страхотната Мелани, която почти ни остави без дъх, но пък после бягането беше страхотно тонизиращо.

И понеже често си казваме, това сигурно е трудно и не е за мен - длъжни сме да внесем доза успокоение за всички, които си мислят, че един крос в неделя сутрин не е по силите им. Няма значение дали сте професионални бегачи или просто любители и дали цяло лято сте тренирали или сте решили да започнете от този уикенд.

Специалните треньори, които идват за всяко бягане на клуба, ще ви дадат най-ценните съвети, ще ви покажат как точно трябва да стъпвате, ще ви мотивират да изберете темпото най-подходящо за вас и още нещо - има къс и дълъг маршрут за бягане.

Тази неделя ви чакаме - напълно безплатно и ужасно приятно е и след един час в парка с Nike+ run club ти остава усещането, че си направил нещо добро за себе си. Наистина.