Автор
Цвета Герчева

Nike+ Run Club организира неделно бягане с Наум Шопов младши

Бягането се отменя поради лошата метеорологична обстановка!

Този април започва ударно! В първия ден от месеца, тази неделя (1-ви април), съвсем не на шега, Nike+ Run Club организира бягане с Наум Шопов-младши. Тренировката ще бъде отворена и напълно безплатна за всички любители на бягането и стартира в 09.00 ч. в Южния парк в София.

Тя ще започне със загрявка, водена от Наум Шопов, след което всички участници ще бъдат поканени да се включат в традиционното бягане на клуба.
Участието на Наум Шопов в тренировката е провокирано от страстта му към бягането, както и от участието му в кампанията на Nike за представянето на най-новото от компанията – иновативните маратонки Nike Epic React.

По повод световната премиера на Nike Epic React в България бе заснето видео с участието на Наум Шопов, което олицетворява страстта на всеки бегач и показва важността на качествената екипировка.

Вижте енергичното видео с участието на Наум:


Nike Epic React са обувки, специално създадени за бягане. Те не са просто усъвършенстван модел, а изцяло нова концепция на подметката – тя е изработена от пяна React, която е по-мека и дава на бегачите възможност да не чувстват толкова осезаемо неравностите при бягане.
В България от Nike Epic React бяха внесени ограничени бройки. Но през април месец предстои да влязат в продажба и новите, летни цветове на модела.
За Nike+ Run Club е удоволствие да покани всички желаещи на своята тренировка със специалното участие на Наум Шопов на 1 април, неделя, от 09:00 ч. в Южен парк, при паметника с птиците. Очакваме ви!


Какво е Nike+ Run Club?


Nike+ Run Club е бегаческа общност, създадена от Nike, за да обедини хора, които обичат да тичат, както и тези, които искат да го правят, но не знаят как и откъде да започнат. Тренировките на Nike+ Run Club се провеждат всяка неделя от 09:00 ч. в Южен Парк (сборен пунк: Паметника на птиците).
За повече информация и полезни съвети, можете да посетите страницата на клуба във Facebook: https://www.facebook.com/groups/nikeplusrunclubsofia/about/

Ето и графъкът на бяганията за април!