Автор
Роси Кацарова

Потичайте, ако не в парка, във фитнеса!

Отброявахме дните до неделя, но уви, лошата метеорологична прогноза ще провали плановете ни да потичаме рамо до рамо с Наум Шопов-младши.

Поради очакваните валежи в неделния ден Nike+ Run Club се принуди да отложи бягането в 9.00 часа в Южния парк. Ние обаче сме твърдо решени да влезем във форма за предстоящите топли месеци, затова няма да се откажем от неделното тичане, а само ще заменим парка с фитнеса, отново въоръжени с любимите Nike Epic React

Любими са ни, не само защото са усъвършенстван модел маратонки за бягане, но и защото имат изцяло нова концепция на подметката. Тя е изработена от пяна React, която е по-мека и дава на бегачите възможност да не чувстват толкова осезаемо неравностите при бягане. В България от Nike Epic React бяха внесени ограничени бройки. Но през април месец предстои да влязат в продажба и новите, летни цветове на модела.



Съветваме ви и вие, въоръжени с удобен екип и маратонки, да посрещнете първия ден от новия месец с бягане на фитнес пътеката, защото пролетта е вече тук. Тя не просто се настани по нашите ширини, ами ни иска в перфектна форма, за да може гордо да разхождаме всички онези прекрасни тоалети, които така отиват на топлите месеци от годинита – от поли тип "молив" до ефирни роклички.

И не забравяйте да се включите и в активностите на Nike+ Run Club, които се провеждат всяка неделя от 09:00 ч. в Южен Парк (сборен пункт: Паметника на птиците). На 15.04 ще имате възможността да побягате с гост треньор, на 22.04 ще се проведе NRC бягане, а на 29.04 ви каним на Хийт и Табата с Тина Шей.