"Жената е покана за щастие", обичал да казва поетът Шарл Бодлер. Тази негова мисъл негласно минава през времето, рисувайки щриха на фаталната изкусителка. А тя живее във всяка една от нас, стремително вперила поглед в отражението пред огледалото, усмихната, нежна, секси и дяволита, с въздишка търсеща онзи образ, който би я превърнал в неустоима съблазън за силния пол.

Танцуващи кралици

Мили момичета, свенливи принцеси, и вие ли мечтаете да се превърнете в кралици на партито, тананикайки си парчето на ABBA - Dancing queen. В притихналата есенна вечер нанасяте последния акцент на грима си и избирате бижуто, което ще завърши образа ви на истинска дама. Посягате към кутията с вашите съкровища: позлатен пръстен с огнен кристал, коралово колие с малко ключе за късмет, гривна-верига във винтидж стил и обеци с нежносин камък, подсилващ блясъка на очите ви. Една игра на цветове и форми, подобна на играта на есенния листопад. Една игра с ключова дума Ti Sento.


Ti Sento - магия за цял живот

Когато за пръв път се докоснах до магията на Ti Sento Milano, бях сигурна, че това ще е любов за цял живот. Че гривната, която нося сега на ръката си, един ден ще бъде на ръката на моята дъщеря, че обеците, които подарих на приятелката си, ще ѝ носят късмет при всяка следваща важна нейна стъпка. Ti Sento Milano описва страстта, която майстори златари разкриват с любовта си към среброто. И тя се пренася в дамите, които избират да притежават тези бижута.


Страстта поражда страст

В това са убедени двете дизайнерки на Ti sento Milano Лилиан и Диди, които са от щастливците, успели да превърнат мечтите си в професия. Те учат за златари в едно училище, макар и в различни класове, а оттогава не спират да превръщат безапелационния еталон на италианския дизайн в своя запазена марка. Независимо дали се вдъхновяват от природата, фотографията, красивите градове или именитите музеи по света, Диди и Лилиан са блестящ тандем, който прилага стандарти с блясък на злато в среброто. Затова и всяка следваща тяхна колекция е с все по-добро качество и все по-изкусителна.


Есенна феерия в колекциите La Musa и Red Coral

La Musa е новата колекция на Ti Sento Milano. Тя е вдъхновена от магията на есента, когато слънчевата светлина се трансформира в матово жълто, а прохладата нахлува с всяко утро. Цветовете на бижутата от La Musa улавят тази приказна трансформация на природата, преливайки от светло в тъмно, от топли към студени тонове, изобилствайки от багри и цветове: пръстени с розова позлата, в които среброто потъва в гаснещо червено; висулки с блещукащи цирконии като ноемврийски звезди; обеци със смолисточерни кристали или бледи цветя в розова позлата; обсипани с камъни колиета и семпли верижки с любими символи; винтидж вериги или нежни верижки с цветен акцент.


За сметка на това линията Red coral внася страст и доза носталгия по отмиращото лято и неговите огнени цветове. Златото на слънцето, среброто на есента и червеното на корала превръщат линията на Ti Sento Milano във вдъхновение за всяка специална вечер с приятели. Обещайте си, че напук на студа навън енергията ще е висока, а атмосферата празнична! Важно е да открием цветовете, с които да заблестим през есента. Бижутата на Ti Sento Milano са истинско вдъхновение за това.

(в материала има продуктово позициониране)