Много блясък и страст: как да привлечем късмета през Новата година с Thomas Sabo

Нова годино, чакам те! Затова и искам да съм специална в мига, в който часовникът отброи дванадесетия час. Искам да съм с нова рокля, за да дам път на новото начало. Искам да съм в злато, за да привлека късмета на своя страна. Искам да скътам до сърцето си нещо бляскаво, за да уловя светлината му и да дам път на мечтите си. Искам да стисна в шепата си онзи мистичен амулет, който ще пази мен и дома ми от беди.


Имам си тайна. Винаги на Нова година обличам златна рокля, защото обожавам приказките. И вярвам, че подобно на историята на Братя грим за Пъстрокожка, истинската жена среща принца именно в такава. Е, аз дочаках принца, но си останах влюбена в магията. А за украшенията не разчитам на феята кръстница. За тях се доверявам на германския бранд Thomas Sabo, който твори бижута за мистични принцеси с характер - много стил и наситени цветове, с които няма как да не те забележат.


В такава специална нощ решавам да сложа любимото си колие - по-масивно от обичайното, изработено от стерлингово сребро с 18-каратово златно покритие. Иконичното Око на Колелото на съдбата събира символите на живота, своеобразна интерпретация на космическите съзвездия - тайнствена котка, слонче за богатство, подкова за късмет, алено сърце за любов.


С колието на Thomas Sabo се чувствам по-уверена, защото то буди у мен блестяща вътрешна сила. Искам да съм Hot right now - така както пее любимата ми певица Рита Ора, която не случайно е избрана за лице на бранда. Харесвам я не само защото ми е близка по темперамент, все пак е родена в съседна Прищина, но и защото крие в себе си толкова страст и усет към провокацията в най-чистия ѝ вид. Ще следя всяка нейна стъпка и през следващите две години, защото тя ще е посланикът на Thomas Sabo. Тя и ще задава и естетичните рамки на моя стил в бижутата.


Именно от нея заимствах и невероятния сребърен пръстен със златно покритие и ярки камъни под формата на корона. Нали ще съм танцуваща кралица, както пеят ABBA, в Новогодишната нощ. За финал добавям само чифт нежни обеци с три цвята камъни - една завършена визия в златно с много акценти в символите, игра на цветовете и преливащи се отблясъци.


И понеже съм израснала във време, когато подаръците се отваряха на Нова година (с днешна дата не пропуснах и Коледа), отново обръщам поглед към колекцията есен-зима 2019 на Thomas Sabo, за да зарадвам най-близките си хора. Докато с чаша шампанско в ръка отброявам последните мигове на тази година, две малки скъпоценни кутийки ще разкрият тайната си пред двама скъпи на сърцето ми хора: моят съпруг и сестра ми.
За нея съм приготвила ефектна гривна от стерлингово сребро, в която основен акцент отново са мистичните бижутерийни интерпретации на звездното небе на Thomas Sabo с разноцветни и закачливи камъни.


А за него? За любимия мъж съм подготвила нещо специално - изчистена сребърна мъжка гривна с лично послание. Е, него ще запазя в тайна. Но ако и вие искате да споделите своята тайна с любимия човек, може да гравирате надписа върху бижу на Thomas Sabo в магазините на бранда в Mall of Sofia и Paradise Center. Лесно е.



„Да носиш бижута само по себе си е магия – с тях излъчваш блясък, грееш и разпръскваш енергията си навсякъде“, признава Рита Ора. Тя го умее, безспорно, затова е и толкова успешна. Вероятно е осъзнала, че най-сигурният начин да бъдеш звезда е да бъдеш себе си и да не светиш с отразена светлина. Нека си го пожелаем и ние през Новата година.



(в материала има продуктово позициониране)