Какво е магията? Забулено в мистика място, неочаквана среща или незабравим момент? С иновативната си тематична подколекция за есен-зима 2019 – „Magic Stars“ – известният германски бижутериен бранд Thomas Sabo подчертава, че магията са ослепителните бижута, чрез които красноречиво успяваме да изразим себе си – с техния отличителен дизайн, наситени цветове и мистични символи.


За лице на подколекцията „Magic Stars“ Thomas Sabo отново се спира на световноизвестната певица Rita Ora, която подчертава уникалността на бранда чрез своето артистично излъчване и креативната си визия. „Да носиш бижута само по себе си е магия – с тях излъчваш блясък, грееш и разпръскваш енергията си навсякъде“, коментира Rita Ora, която е известна с безпогрешния си избор в миксирането на стилове, което наблюдаваме и в новата колекция на Thomas Sabo, чийто посланик е британската певица.

Пословичната страст на Rita Ora към бижутата се допълва перфектно с акцентите в колекцията на Thomas Sabo за настоящия сезон: ярки цветове, модели с уникално значение, – като закачливите чармове и предизвикалите огромен интерес котешки мотиви, както и нежните звездни детайли, който обсипват цялата колекция есен-зима 2019.

Именно звездите и луната винаги са символизирали копнежа на хората да разберат какво крие бъдещето. Бижутата в подколекция „Magic Stars“ на Thomas Sabo са изцяло вдъхновени от красотата на звездното небе. Всички модели са издържани в стерлингово сребро, а множеството цирконии им придават неповторим блясък – напомнящ на космичния блясък на съзвездията.

Оставете се в ръцете на магията и открийте идеалното за вас бижу с Thomas Sabo!

(в материала има продуктово позициониране)