В годината, в която отбелязваме 20 години от излизането на първата книга за Хари Потър у нас - „Хари Потър и Философският камък“, Pandora представя и магическата си колекция „Хари Потър“ в партньорство с Warner Bros. Consumer Products! 11-те сребърни талисмана с героите на Джоан Роулинг и специалната стерлингово сребърна твърда гривна „Златен Снич“ са страхотен жест към неизброимите фенове на малкия магьосник, който отдавна вече не е само литературен и филмов герой, но и културен феномен.

Той е истински герой на своето време след излизането на 7 книги от поредицата, преведени на 78 езика и продадени в над 450 милиона екземпляра. Същото важи и за 8 хитови филма, вдъхновени от историите на Джоан Роулинг. В България книгите за Хари Потър се радват на не по-малка популярност – общият им тираж през годините надхвърля рекордните 610 хиляди екземпляра. Затова и няма нищо случайно, че магията на Хари Потър се предава и на Pandora. А в навечерието на Коледа талисманите на прочутия бранд се превръщат в желан и очакван подарък. Както казва самият Албус Дъмбълдор в „Хари Потър и Стaята на тайните“: „Изборите, които правим, Хари, а не способностите ни, показват какви наистина сме.”

Времe е да направим правилният избор на най-страхотните подаръци за хората, които ги заслужават!

Както вече споменахме, колекция „Хари Потър“ на Pandora включва 11 ефектни сребърни бижута и специалната стерлингово сребърна твърда гривна „Златен Снич“, чиято закопчалка е под формата на любимия ти снич. Спомняте ли си? Онази симпатична златна топка с пърхащи крила, най-важната в играта на куидич.

Феновете на очилатия малък магьосник несъмнено ще бъдат очаровани и от стилизираните фигурки на добре познатите ни Хърмаяни Грейнджър, Рон Уизли и самият Хари Потър! Те оживяват пред очите ни под формата пленителни талисмани, заедно с други емблематични символи от световноизвестните книги и филмите по тях – Училището за магии и вълшебства Хогуортс с нeговите домове от стерлингово сребро и лимитираната висулка „Златен Снич“ в Pandora Shine. Към тях се присъединяват също елфчето Доби, което държи всеизветния чорап на Хари Потър, както и прочутият Хогуортс Експрес с акцент върху определени елементи с червен емайл.


Висящите стерлингово сребърни талисмани, носещи имената на четирите домове на Хогуортс, са издържани в цветове и детайли, които впечатляват и най-големите фенове на Хари Потър. Всеки от талисманите съдържа два диска. На първия виждаме символа на съответния дом – Грифиндор, Слидерин, Хафълпаф и Рейвънклоу, заобиколен от подходящия цвят кристали, а между назъбените краища на втория, наподобяващи бойните стени на замък, са гравирани емблематични послания за всеки от домовете на Хогуортс.

„Хари Потър е донесъл безброй поводи за радост и вяра в магичното на няколко поколения, а много от феновете на Pandora от години питат за колекция, посветена на любимия им герой. Нашите бижута имат за цел да разказват личните истории на тези, които ги носят, а приятелството, любовта и смелостта, които са сред основните послания в историите за Хари Потър, са неделима част от светоусещането и на любителите на Pandora. За нас е огромно удоволствие, че тази колекция най-накрая е в магазините ни по целия свят“, не крие радостта си от сполучливата колаборация с Warner Bros. Consumer Products бранд и криейтив директорът на Pandora Стивън Феърчайлд.

А ние от Woman.bg сме напълно съгласни с него и не крием, че поне един от талисманите на колекция "Хари Потър" ще се превърне за нас в онзи задължителен елемент на магия, който ще носим като символ на вдъхновение в коледната нощ. Защото както казва Сириус Блек в книгата „Хари Потър и Ордена на феникса”: „Всички носим и светлина, и мрак в себе си. От значение е частта, на която решим да наблегнем. Такава е истинската ни същност.”

Колекцията „Хари Потър“ на Pandora е в България от 3 декември и е достъпна във всички магазини на бранда.

(в материала има продуктово позициониране)