Колкото повече наближава Коледа, толкова по-често мислим за подаръците, с които да зарадваме най-близките си хора. Зарадваме! Ето това е разковничето. Ключът към онази врата, зад която се крие спонтанната радост, неподправеното удовлетворение, искрената усмивка, ознаменуваща репликата - "О, винаги съм мечтала за това!"

За да изберем подаръка-щастие, е нужно да обмислим добре нещата. Да превърнем спонтанния емоционален жест в рационален избор. След много години "стаж" в коледен шопинг мога убедено да твърдя, че това е едно добре организирано мероприятие. Важен аспект от него е формирането на разумен бюджет, за да ни стигнат средствата за всичко и всички въвлечени в играта. Затова в такива моменти информацията за изгодно пазаруване е толкова навременна и нужна. И тъй като за нас, жените, бижутата са номер едно в списъка с желания за коледни подаръци, ще ви посветим в намаленията на любимите ни марки. Офертите наистина си заслужават, а спестените пари може да инвестирате в нещо друго. Никога не е късно да зарадваме още една приятелка, нали?

Бижутата на Pandora сякаш са създадени, за да носят коледно вълшебство - благородни метали, блестящи цветни кристали, органично заложена идея за индивидуален подход към всеки, много въображение и разумни цени - квинтесенция на идеята за подарък.
Още имате време да се възползвате от първата промоция на Pandora, която започна на 3 декември и ще продължи до 15-и. Много изгодно може да закупите 4 специални празнични сета на промоционални цени:

Колие "Шесто чувство" + обици "Свещена сила" = 199 лв.
Колие „Класа“ от Празнична колекция 2019 + сребърни обици „Класа“ = 249 лв.
Колие „Валс“ + обици „Валс“ = 229 лв.
Сребърна гривна Pandora Reflexions + талисман Pandora Reflexions „Дървото на живота“ = 159 лв.

Това са наистина специални подаръци, които са за най-скъпите на сърцето ви хора, най-близките, защото бижутата носят много лично послание и характер и оставят незабравими спомени за дълги години.

Втората промоция на Pandora от 16 до 20 декември е сякаш вдъхновена от идеята да подарим ефектно бижу на повече хора, които заслужават нашето внимание - на приятелките ни, любимата колежка, учителка, човека, който ни е подал ръка във важен момент. Офертата „вземи 3, плати 2“ важи за всички бижута без колекция „Хари Потър“ в магазините на Pandora, както и във веригата на Silver Court.

UNOde50...фантастичните испанци, които правят на ръка наистина уникални бижута. С пръстен или колие на марката може да сте сигурна, че ще придадете не само южняшка страст, но и силна положителна емоция за коледните празници на любим човек. Защото UNOde50 са гаранция за "уау" ефект в очите на онзи, който ще отвори кутията за бижута: ярки камъни, еклектични форми, скрити символики. В седмицата от 16 до 22 декември в магазина на UNOde50 в Paradise Center важат условията „при покупка на 1 бижу получавате 20% отстъпка, при покупка на 2 второто е с 50% отстъпка, а при покупка на 3 бижута третото е подарък“.

Питате ме какъв е моят избор? Обожавам зелените камъни, които допълват светлите ми очи, затова искрено се влюбих в модела обеци No honey със сребърно покритие и кристали Swarovski. Дотук 20 % отстъпка.

За да се сдобия с колие на половин цена, не се колебая и се спирам на изчистената като дизайн гривна Venus с механизъм за отваряне. Нейната дискретност е впечатляваща.

И щедра, защото със закупуването на два продукта получавам трети безплатно като подарък. Посочвам пръстена с две симпатични пчели Bzz a bzz. Ще го подаря на племенницата ми, която смята, че пчелите ѝ носят късмет.


Но, подаръците не спират дотук. Всеки, закупил бижута на марката на стойност 299+ лв., получава специална кутия за бижута. Същите условия важат и за покупка на UNOde50 в Silver Court.


Thomas Sabo не случайно са ни в топ списъка с подаръци, а добрата новина е, че от 16 до 22 декември имате шанс да се докоснете до магията на германския бранд в представителните му магазини на много изгодна цена. Какво ще кажете за един фантастичен сребърен кръст с оникс в средата и черни цирконии?

Доста впечатляващ, бих казала царствен подарък. Допълвам го със сребърна висулка Skull crown с черни цирконии, за което плащам половината от цената - Thomas Sabo обожават играта с короните, този типичен хералдически символ на жената кралица. Това ми харесва, хм. Много мистика и дискретен лукс.


Освен промоцията „Подарък -50%“ (при закупуване на 2 бижута на редовна цена в една продажба, всяко второ бижу, което е с по-ниска цена е на -50%), отделно има и -10% на вече намалени бижута в същия период в магазините на Thomas Sabo и Siver Court.

Ti Sento Milano са ни любим бранд не само защото сме влюбени във всичко италианско, белязано с много шик, непреходен стил и лукс ала dolce vita. Зад бижутата на марката стоят двете феи на дизайна Лилиан и Диди, които не спират да се вдъхновяват за нови красоти от родирaно сребро, емайл, цирконий, естествена кожа, синтетични кристали.

От 2 декември (до изчерпване на количествата) може да закупите на промоция специално подбрани сетове на Ti Sento Milano в Silver Court.

Е, как да не се съгласим, че по Коледа стават чудеса. Или поне се сбъдват малките ни момичешки мечти да бъдем красиви, чаровни и да блестим със собствена светлина. Като истински бижута.

Съветът на Woman.bg:

Независимо дали получавате или подарявате подарък, важно е да покажете колко държите на човека, който е обвързан с този жест. Да благодарите за шанса да споделяте общи моменти на щастие и любов. А не е ли именно това посланието на Коледа?

(в материала има продуктово позициониране)