Нобеловият лауреат за литература Ръдиард Киплинг (1865–1936) е казал, че „женското предположение е много по-вярно от мъжката сигурност“. Историята е доказала неведнъж, че женската интуиция е сред най-силните качества на нежния пол и дава предимства в редица ситуации. Именно следвайки я, жените изразяват най-успешно своята уникална същност и разкриват неочаквано силата си.

В XXI век, когато дамите празнуват свободата и равенството си със силния пол повече от всякога, думите на автора на любимата на поколения „Книга за джунглата“ звучат все по-актуално. Извоюваните през годините благоприятни условия за повече гласност на жените са едновременно причина за гордост и радост, но и повод дамите да се замислят малко по-дълбоко какво послание оставят във времето днес, когато светът не само чува, но и слуша с повишено внимание това, което те имат да кажат.

Като съосновател за поредна година на категория „Послание във времето“ в ежегодния конкурс „Жена на годината“ Pandora използва наближаващата церемония по връчването на приза, за да напомни на повече жени да не се страхуват да отстояват себе си, да изразят гласно това, което имат да кажат на света и да подчертават непрестанно своите положителни качества.

Сега е моментът дамите да бъдат себе си, да се откроят със своите самостоятелност, индивидуалност и неповторим стил и да не се замислят дори за миг, изпращайки позитивното си послание за приятелство, щедрост, жажда за знания и отговорност – послание, което ще остане във времето.

Pandora съветва момичетата да не изпитват страх да гонят мечтите си, да са целеустремени и да заразяват околните със своята страст и себеотдаденост във всичко, което правят, защото това е благословия, която ти, съвременната жена, трябва да разпръснеш сред всички, които обичаш.

Повече за номинираните в категория „Послание във времето“ на Жена на годината 2019 вижте тук.



*

„Жената е силна такава, каквато е.“
Освалд Шпенглер

(в материала има продуктово позициониране)