Автор
Цвета Герчева

Kакво ще гледаме довечера? Не знам, ще си изберем нещо от HBO GO

Януари е, навън е студено и никой не може да промени това. Именно заради този факт обаче, късните вечери у дома пред телевизора или пък с таблета в леглото в уюта на любимата хижа, стават все по-специални. Защо ли? Защото напоследък сякаш се научихме да ценим повече минутите заедно, вкъщи, с хубава домашна храна и любим филм. И не - отдавна никой не чете програмата за телевизията във вестника (ей, помните ли тези времена, аз да!). Откакто един път се добрах до HBO GO вече престанах да мисля какво ще правим днес, дали има нещо интересно по каналите и кога ще дават любимия ми филм. Е, ще трябва да призная, че често сядам да гледам нещо по телевизионния канал HBO, но откакто стоях като войник всеки вторник, за да чакам новия епизод на "Отмяната", почти съм решена повече сериали да не гледам, освен ако няма качен целия сезон в HBO GO. Нетърпелива съм, разберете ме. Не издържам. Никол Кидман по едно време направо я сънувах.

Защо обаче ви разказвам всичко това? Имам много екслузивна причина - този януари в woman.bg ще бъде посветен на киното. На доброто кино. На киното като преживяване и емоция за споделяне. С една дума - ще бъде посветен на любимите ни HBO заглавия, на новите премиери и на качествената продукция, такава каквато всеки истински киноман би могъл да разпознае веднага, щом види първите 3 минути от една лента. И за да не ви държа в напрежение - не, няма да публикуваме ревюта на топ заглавия. Оставяме кинокритиката да събира прах дълбоко в чекмеджето. Този януари ще ви срещнем с интересни личности, които няма да крия - са ни истински любими. Ще бъде интересно, различно и лично. Ще си говорим за любов, за нещата от живота и страхотни в HBO GO заглавия. А, и да ви издам една зле "пазена" тайна - този януари след двугодишна пауза дойде нов сезон на "Аз, вещицата" - струва си да го гледате само, за да разберете как са успели да вплетат любовен сюжет между жена-вещица от човешката раса и мъж - вампир. (Отнася се за всички дами, които понякога имат чувството, че мъжете им не са от друг свят).

Новият сезон на "Батуоман" също изобщо не е за пропускане, но едно е сигурно - на 17-и януари, точно в 21:00ч. ще съм пред телевизора, защото се задава едно много специално "Убийство в Бруклин" с Брус Уилис и Алек Болдуин. А те никога не са били за пропускане!

И да не пропусна да ви питам - а вие какво ще гледате довечера? Ако още не сте си избрали, защо не видите какво има Т У К

*Съветът на истинския киноман:

Този януари сме ви приготвили един страхотен кино куиз. Ако отговорите правилно, имате всички шансове да спечелите 3 ароматизиращи дифузери и един страхотен сак. Вижте как да участвате в тази наистина забавна игра малко по-надолу! Кликнете на банера под този материал и проверете дали сте истински фен на HBO GO, или имате още мнооого за гледане!