Автор
Woman.bg

"Код здраве", защото е важно да се грижим за здравето си

Какво всъщност означава да живееш здравословно? Ние си зададохме този въпрос и тръгнахме да търсим истината, по-скоро истините. Защото здравето зависи от няколко фактора - грижа към себе си, малко късмет и правилните специалисти, които да бъдат до нас, когато имаме нужда.

За целта създадохме „Код здраве“, най-новото предаване на Woman.bg, посветено на здравната тематика, в което ще ви срещаме с хората, които всекидневно ни помагат. Въпросите ще задава Радина Василева, дългогодишен журналист в здравната сфера, която заедно със специалистите ще обсъжда темите, които са важни за нас и ни интересуват.

В нашето ново пространство, посветено на здравето, ще намерите както интервюта с лекари и експерти, посветени на различни актуални здравни теми, така и статии с образователна насоченост и информация за социални инициативи и тематични дни, посветени на значими здравни теми.

Последвайте ни! Защото е важно да бъдем отговорни към здравето си. Защото е важно да полагаме грижи за себе си и за близките си. Защото ще бъдем полезни.

А ето и първата ни тема, която ще може да гледате утре: "Здрав дух в здраво тяло".