Дами, голямата нощ наближава! Сигурни сме, че повечето от вас вече знаят какъв ще бъде новогодишният им тоалет и сега е време да помислите за грима. Нека изпратим 2018-а и посрещнем 2019-а по-красиви от всякога. Повярвайте, тази задача съвсем не е трудна, защото сме ви приготвили 10 страхотни предложения за грим. Те включват разнообразни идеи или както се казва – за всекиго по нещо. Съобразете внимателно концепцията за грима с цвета на тоалета, прическата и общата визия, която си представяте. Освен това, тези предложения съвсем не са сложни за изпълнение, просто нанесете фон дьо тен и подчертайте добре чертите си и си изберете едно от нашите предложения. Започваме!

1.Брокат!

View post on Instagram
 


Нова година си е бляскаво събитие и заслужава да го отбележите с искрящи елементи. Защо да не заложите на нещо изпитано? Както и колкото и брокат да нанесете по лицето си, няма да сбъркате. Просто ще бъдете още по-празнични. Можете да го нанесете върху клепачите или защо пък не върху устните като червило. Бъдете смели!

2.Опушен грим

View post on Instagram
 


Едно класическо предложение, подходящо за всяка празнична вечер. Освен това, няма нищо по-лесно от опушения грим. Просто нанасяйте смело тъмни сенки, но все пак не прекалявайте. Хубаво е, ако сте заложили на черен или друг тъмен цвят за клепачите, да не слагате червило или поне не червено. По-скоро нанесете бледо розово.

3.Златно, златно, златно

View post on Instagram
 


Празничният грим винаги трябва да включва златна нотка. Или поне за тези дами, на които златното стои добре на кожата. В случай, че сте открили, че искрящият цвят ви подхожда, защо да не заложите на него. По-смелите от вас могат да го използват и за червило. Със сигурност няма да останете незабелязани.

Четете още: 5 идеи за новогодишен маникюр