10-те най-горещи тенденции в маникюра за пролет-лято 2021

Искате ли да блеснете тази пролет и лято с ефектен, съблазнителен и актуален маникюр? Подбрахме за вас най-горещите тенденции през топлите сезони за 2021 г. Запретвайте ръкави и подготвяйте лаковете, защото поднесените тук идеи ще ви смаят:

Цветен блок

View post on Instagram
 


Направете си сами дизайн на цветен блок за следващия си маникюр. Ще видите, че е изненадващо лесно. Просто лакирайте първите си четири нокътя с лавандулов лак например, а останалите с - розов. След това лакирайте половината от палеца, показалеца и безименните пръсти в същия горещ розов нюанс.

Френски маникюр и омбре в едно

View post on Instagram
 

Тези многоцветни съвети съчетават две от любимите ни тенденции за ноктите - френският маникюр и маникюра омбре. Те ще добавят перфектното количество отблясъци към визията ви, без да влизат в конфликт с летните ви тоалети.

Синьо и златно

View post on Instagram
 

Мислите си, че златото и синьото са два напълно несъвместими цвята, които трудно бихте съчетали един с друг? Пролет и лято 2021 г. е тук, за да докаже точно обратното. Само вижте колко е шик. Страхотна комбинация, нали?!

Яркочервено

View post on Instagram
 

Блестящият яркочервен маникюр е класика в жанра. Той не само ще придаде на визията ви сексапилен и фатален чар, но и ще подчертае вашата индивидуалност и излъчване. Няколко бързи слоя от този пикантен червен нюанс ще направят точно това.

Абстрактен дизайн

View post on Instagram
 

Абстрактните композиции са актуални през всеки сезон, но яркожълтите цветни блокове в този графичен дизайн са практически създадени за украса на ноктите ви през топлите месеци.

Тропически залез

View post on Instagram
 

Маникюрът, предлагащ подобна декорация, изабразяваща палма на фона на екзотичен залез, е особено актуален това лято.

Нокти с двойно покритие

View post on Instagram
 

Отидете на брънч с приятели, като покажете най-готиния маникюр, който някога са виждали. За да си го сътворите, зползвайте два топ слоя с различни покрития - едно матово и едно лъскаво.

Розов мрамор

View post on Instagram
 

Едва ли ще се намери дама, която да устои на тази толкова женствена и гореща тенденция, придаваща нежност и изящество на ноктите.

Многоцветен маникюр

View post on Instagram
 

Ако търсите нещо пъстро и шарено, това разкошно съчетание от багри е за вас. Просто не забравяйте да запечатате всичко с гел покритие за устойчивост и лъскав ефект.

Вдъхновен от Funfetti

View post on Instagram
 

Най-добрата част от тази лятна тенденция за ноктите е, че тя достига до две нива: ретро лято и десерт Funfetti. Това е и любимата ни нова идея, с която ноктите ви ще съблазняват като истински сладкиш.

Четете още: Фаталните грешки на звездите в разкрасяването