Автор
Веселина Петрова

3 причини да харесвамe новия дневен крем на Biotrade - Pure Skin

Животът е прекрасен. Подарява ми емоции, подарява ми невероятни преживявания. Но за съжаление всеки миг, който живея с наслада, оставя своя отпечатък върху кожата ми. А аз искам тя да остане завинаги млада, стегната, свежа, красива...

Казват, че красотата е мисия. А в моята специална тайна мисия да бъда едновременно красива и щастлива участват някои строго "секретни" трикове, които смятам да ви разкрия. И така:

На първо място - нашите 40 лицеви мускули се свиват и отпускат 30 000 пъти всеки ден. И въобще не е чудно, че с времето се появяват бръчици. Първите стават факт между 25 и 30 години. И са следствие на ежедневните ни мимики. Локализират се около очите, устните и челото.

Причината за тях са незабележимо напрягане, спазъм на лицето при смях, присвиване на очите и мимики. Но човек не може да се откаже от своите емоции, нали? Как тогава да продължим да се радваме на живота? И едновременно с това да забавим и неутрализираме появата на бръчките?

Формулата за хубава кожа е ясна - включва вода, кислород, подхранване, слънцезащита. Непременно трябва да добавите и достатъчно количество сън, както и подходящата антиейдж козметика. Какво имам предвид? Да се доверите на сериозен производител като biotrade – българска компания с почти 30-годишен опит, която създава и произвежда работещи и ефективни продукти. Използвах техния Pure Skin Glow Revival SPF50+ и съм изключително доволна! Опитайте, няма да забележите признаците на стареене в огледалото поне в близките 20 години!

И така. Започваме с най-важното - кожата ни има нужда от хидратация. Вятърът и сухият въздух у дома са само част от факторите, които я изсушават. А хидратацията е важна както за тена, така и за усещането да се чувстваме добре. Според дерматолозите, смяната на два сезона причинява на кожата истински шок. При правилно функциониране на дермата, недостатъкът от влага ще бъде преодолян. Чрез кръвоносната мрежа водата се пренася и се свързва с междуклетъчното вещество на дермата. Образува се гел. Т. е. дермата събира водата в себе си като гъба – оставя си необходимото количество, а излишъкът изтласква нагоре към повърхността. Но факторите около нас са твърде много и твърде агресивни, за да може кожата ни да се справи сама с дехидратацията. Повечето хора имат дехидратирана кожа, споделят козметолозите. Т.е. Трябва да хидратираме. Отвътре и отвън. Да приемаме много течности и да осигурим продукт, който хидратира.

Дехидратираната кожа е посърнала и по-лесно старее. Затова е много важно да си осигурите грижа, която не само да хидратира, но и реструктурира, и регенерира отвътре. Това е вашата стъпка 2. Разбира се, това зависи от активните съставки. Хидратирайки на клетъчно ниво, определени съставки имат силата да заличават бръчиците, да регенерират дермата и да спасяват кожата от сивия, посърнал тен, правейки я да изглежда по-млада, свежа и сияйна. Такива са хиалуроновата киселина, ниацинамидът, транексамовата киселина...

И внимавайте! Според д-р Карен Бурк от Ню Йорк, експерт в антиейдж козметиката, 90 на сто от всички рано появили се бръчки могат да бъдат приписани на вредното въздействие на слънцето! Ето защо е добре дневният ви крем да има слънцезащитен фактор. Той е важната стъпка 3. Просто това е вашият начин да кажете на света: Да, аз се грижа за себе си!

Сигурна съм, че си мислите, че е трудно всички тези грижи да бъдат събрани в една, за да получи кожата всичко, от което се нуждае. Но аз сега ще ви разкрия своята тайна, която се крие в един специален продукт.



Продукт, който съдържа много ценни съставки - комплекс от ниацинамид, хиалуронова и транексамова киселина.

Ниацинамидът е много ценна активна съставка, която се справя като истински магьосник с фините линии и бръчки. Той подобрява структурата на кожата, като ускорява регенерацията и синтеза на колаген и серамиди. Познат е също като витамин B3 и има доказано действие при пигментации, екземи, акне, розацея. Благодарение на него постигам изсветляване и изравняване на общия тен, за да бъде кожата ми сияйна, здрава и с по-младежки вид. Пази ме и от вредните фактори на околната среда.

Сигурна съм, че познавате хиалуроновата киселина. Тя дава на кожата така мечтаната дълготрайна 3D хидратация. Свръхниското ѝ молекулно тегло ѝ позволява да проникне до най-дълбоките слоеве на дермата, като я хидратира и изпълва с плътност. Дерматологично доказано е, че хиалуронът се бори успешно с първите признаци на стареене на кожата - изглежда фините линии и бръчки и възвръща сияйния й вид.

Транексамовата киселина става все по-популярна в дермокозметиката, защото трайно изсветлява и озарява, и има силно изразен подмладяващ ефект. Благодарение на нея тъмните пигментни петна от всякакъв произход видимо изсветляват. Тя работи ефикасно за намаляване на зачервяванията, като стяга малките капиляри в кожата.

Сега към тях добавете така важният висок SPF фактор 50+ и ще получите иновацията от biotrade: Pure Skin Glow Revival SPF50+ - oзаряващ и реструктуриращ дневен крем, който се бори с първите признаци на стареене. Благодарение на него аз осигурих на кожата си наистина дълбока хидратация, сияен тен и надеждна слънцезащита.

Има и още една добра новина - кремът е подходящ за всеки тип кожа. Има лек копринен завършек, въпреки високия SPF и е идеална основа за грим.

(в материала има продуктово позициониране)