Когато се сетим за Кейти Пери, в съзнанието ни непременно изниква клипа на песента Roar или пък как танцува с гигантски плюшени акули по време на Супер купата.

Независимо от имиджа й на сцената, тя е една от най-скъпо платените певици в света. През 2015 г. Forbеs я обяви за най-богата жена музикант в света с годишен доход от 135 млн. долара. А само до юни тази година приходите й са надхвърлили 125 млн. долара.

Оказва се, че Кейти Пери не само разбира от хубава музика, но явно и от печеливш бизнес. И след като е толкова добра в толкова трудни начинания, няма как да не я бива и в чисто женските занимания, като поддръжката на визията.

Тя е звезда, все пак. Звезда, която обаче не крие малките си тайни за красота.

Гарваново черна коса, небесно сини очи, секси очна линия като Клеопатра, ярко червени устни… И какво още?

Кати Пери споделя в различни свои интервюта някои малки тайни, с които всяка жена може за постигне отлична визия. Събрахме 7 от тях на едно място:

„Не разбирам жените, които не си измиват грима вечер. Аз никога не го правя, освен ако не преспивам в дома на мъж. Тогава просто ставам един час по-рано и си оправям грима. Не, никога повече. Правех това често, когато бях по-млада, сега просто съм това, което виждате“.

„Винаги използвам почистващо олио за лице, защото не изсушава кожата и я прави гладка и мека“.

„Червилото е мой приятел, защото е много функционално. Ползвам го, за да подчертая очите си, а понякога и скулите, ако е по-кремообразно. Много е лесно просто го нанасяте върху пръста и разтривате“.

„Когато трябва да изляза на сцената ползвам една процедура с мигновено действие – Intraceuticals. Ползвам Intraceuticals, кислородната терапия, преди всяко качване на сцената. Тя хидратира кожата ми мигновено и в дълбочина, и й придава неповторим сияен блясък. Обожавам я!“.

„Когато съм на път и нямам пила за нокти, ползвам кибритена кутийка. Странен малък трик“

„Обожавам парфюмите. Те са толкова могъщи. Миризмите носят спомени. Не ви ли се е случвало просто да се разминете със случаен човек на улицата, който да носи парфюм познат ви от миналото. Този парфюм непременно ви навява спомени. Харесвам аромат Ванилия. Казват, че ванилията е афродизиак и много привлича противоположния пол. Като тийнейджърка често го ползвах. Сега предпочитам микса между ванилия и мускус“.

„За блясък на кожата, когато не съм на сцената, ползвам бронзанти. Така наречените Covergirl Bronzer, три - в – едно, които придават блясък, гладкост и равен тен“.